Antena Meniu Search
x

Video Momentul şocant când femeia din Bucureşti este incendiată de nepotul său în scara de bloc. Înainte, fusese lovită cu bestialitate cu piciorul în faţă

Au apărut imaginile şocante din momentul în care femeia de 54 de ani din Capitală este lovită cu bestialitate de nepotul său şi ulterior incendiată chiar în scara blocului în care locuia, în sectorul 6.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.11.2023, 18:27

Vezi și

Bărbatul a fost ulterior prins de poliţiştii Secţiei 25. O cameră de supraveghere din bloc a înregistrat întreaga tragedie.

Momentul şocant surprins de camere

Pe imagini se vede cum bărbatul o aşteaptă pe femeie, care era şi administratora blocului, la parterul imobilului. Mai întâi, cei doi par să aibă o conversaţie aprinsă, după care individul începe şi o loveşte cu bestialitate şi o stropeşte cu benzină. Femeia încearcă să se întoarcă în bloc, moment în care nepotul său o loveşte din nou cu bestialitate, de data aceasta cu piciorul în faţă. Aceasta cade la pământ şi se loveşte cu capul de trepte. O vecină încearcă să aplaneze conflictul, dar când îşi dă seama de ceea ce urmează o ia la fugă pe scări. Acela este momentul când bărbatul îi dă foc bucureştencei. Mai apoi bărbatul fuge de la fața locului. A fost deschis un dosar penal pentru omor calificat prin cruzime, iar cercetările continuă în această cauză.

Imaginile surprinse de camerele de supravegere reprezintă cea mai importantă probă în această anchetă. Bărbatul a fost în scurt timp prins de poliţişti.

Pe acelaşi subiect

Ce spun poliţiştii

Poliţiştii Secţiei 25 au prins bărbatul suspectat de incendierea femeii din Sectorul 6, acesta fiind nepotul victimei. O femeie a decedat, luni, după ce a fost stropită cu benzină şi i s-a dat foc în scara unui bloc din Sectorul 6, anunţă Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 08:30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 Poliţie, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină şi i s-ar fi dat foc.

Poliţiştii au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor, care au lichidat incendiul. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei.

În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Momentul şocant când femeia din Bucureşti este incendiată de nepotul său în scara de bloc. Înainte, fusese lovită cu bestialitate cu piciorul în faţă