Antena Meniu Search
x

Fostul poliţist care a ucis o femeie în Popeşti-Leordeni nu urcase drogat la volan. Ce arată analizele făcute la INML

Testul de sânge efectuat la INML a indicat faptul că fostul poliţist Constantin Păun, colonel în rezervă, care a ucis o femeie cu maşina în oraşul Popeşti-Leordeni, nu a consumat droguri înainte de a se urca la volan, transmite IPJ Ilfov, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 15:00

Fostul poliţist care a ucis o femeie în Popeşti-Leordeni nu urcase drogat la volan. Ce arată analizele făcute la INML

Pe de altă parte, testul INML arată că fostul poliţist consumase băuturi alcoolice. "În cazul privind accidentul rutier din data de 2 septembrie, produs pe strada Unirii, din localitatea Popeşti Leordeni, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altei victime, facem precizarea că, în urma recoltării de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei în organism a consumului de alcool şi substanţe psihoactive, precizăm faptul că Buletinul de Analiză Toxicologică, emis de Institutul de Medicină Legală Mina Minovici Bucureşti, a indicat o valoare pozitivă la consumul de alcool şi o valoare negativă la consumul de substanţe psihoactive", arată IPJ Ilfov într-un comunicat de presă.

Poliţia a anunţat accidentul cu o zi întârziere, fără a indica cine este şoferul de la volan

Imediat după producerea incidentului, şoferul în vârstă de 59 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi, respectiv, cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive. Constantin Păun, colonel în rezervă, este cercetat în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Sâmbătă, 2 septembrie, Constantin Păun a produs un accident pe o stradă din localitatea Popeşti-Leordeni, soldat cu decesul unei femei şi rănirea alteia. Din imaginile surprinse de o cameră amplasată pe o casă din apropierea locului accidentului se observă cum maşina condusă de fostul poliţist intră în mai multe autoturisme parcate pe stradă. O femeie de 56 de ani, care ieşise la poarta casei pentru a primi un tort de ziua ei, a fost prinsă între două autoturisme şi târâtă zeci de metri. Victima a fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată. În accident a fost rănită şi o altă femeie de 51 de ani.

Poliţia a anunţat accidentul cu o zi întârziere, fără a indica cine este şoferul de la volan. G4Media a dezvăluit că este vorba de un fost colonel de poliţie, acum în rezervă după ce a ieşit la pensie, care a deţinut câteva funcţii importante, printre care şef al Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti. De asemenea, el a fost şeful de cabinet al ministrului de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea 1996 - 1999.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Fostul poliţist care a ucis o femeie în Popeşti-Leordeni nu urcase drogat la volan. Ce arată analizele făcute la INML