Antena Meniu Search
x

Video "Să nu plece de aici". Noi imagini de după accidentul mortal din Popeşti-Leordeni provocat de un fost poliţist băut şi drogat. A vrut să fugă de la locul impactului

Au apărut noi imagini şi informaţii de la accidentul mortal din Popeşti-Leordeni provocat de un şofer băut şi drogat. Imediat după ce a provocat tragedia, bărbatul a vrut să plece de la faţa locului, pe motiv că trebuie să ajungă la mama sa la azil.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 05.09.2023, 08:33

Vezi și

Martor: "Să nu plece de aici că ţi-a lovit maşina. Aici să o lase!  Las-o aşa, ţi-am zis! Opriţi maşina aici". 

Între timp au apărut detalii şocante. Bărbatul este colonel în rezervă, fost șef de serviciu la Crimă Organizată. În 2016 a fost decorat de preşedinte Klaus Iohannis.

Cine este bărbatul care a provocat accidentul din Popeşti-Leordeni drogat şi băut

Este vorba despre un fost poliţist, colonel în rezervă, care s-a urcat drogat la volan şi a provocat accidentul mortal din Popeşti-Leordeni. Bărbatul este fost şef MAI, a condus biroul pentru Combaterea Criminalităţii Organizate în Bucureşti şi totodată a coordonat activităţi antidrog. 

Pe acelaşi subiect

A fost şeful de cabinet a doi miniştri de interne, Gabriel Dejeu, în perioada 1996-1999 şi Dudu Ionescu. În 2016, băbatul a fost decorat de către preşedintele Klaus Iohannis, s-a pensionat şi a continuat ca profesor la Insititutul de studii pentru Ordine Publică.

Accidentul mortal din Popeşti-Leordeni a avut loc duminică. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, a reieşit o alcoolemie de 1.12 mg per litru în aerul expirat şi a fost testat şi cu aparatul drogtest, unde acesta a ieşit pozitiv la consumul de amfetamină. 

Cercetările continuă în acest caz. Deocamdată bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Să nu plece de aici". Noi imagini de după accidentul mortal din Popeşti-Leordeni provocat de un fost poliţist băut şi drogat. A vrut să fugă de la locul impactului