Antena Meniu Search
x

Constantin Păun, colonelul beat şi drogat, care a ucis o femeie în Popeşti Leordeni, rămâne în arest preventiv

Colonelul beat şi drogat care a ucis o femeie cu maşina rămâne în arest preventiv. Constantin Păun, cel care a provocat accidentul mortal în Popeşti Leordeni, a ajuns astăzi în faţa procurorilor pentru a contesta măsura arestului preventiv. Cercetat acum pentru ucidere din culpă, bărbatul este fost poliţist la crimă organizată, aghiotant de ministru, decorat de preşedinte. Observator a obţinut un interviu cu cel care l-a cunoscut în perioada în care vâna răufăcători. 

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 12:44

Constantin Păun, colonelul beat şi drogat, care a ucis o femeie în Popeşti Leordeni, rămâne în arest preventiv
Constantin Păun, colonelul beat şi drogat, care a ucis o femeie în Popeşti Leordeni, rămâne în arest preventiv - Observator

Fostul poliţist Constantin Păun, colonel în rezervă, care a ucis o femeie cu maşina în oraşul Popeşti-Leordeni, după ce s-a urcat băut şi drogat la volan, rămâne în arest preventiv, a decis miercuri Tribunalul Ilfov. Constantin Păun a fost dus miercuri în instanţă, unde a contestat decizia Judecătoriei Cornetu din 3 septembrie, prin care a fost arestat preventiv.

El le-a solicitat judecătorilor să fie lăsat în libertate, însă magistraţii nu au fost de acord şi au menţinut decizia Judecătoriei. Sâmbătă, 2 septembrie, Constantin Păun a produs un accident pe o stradă din localitatea Popeşti-Leordeni, soldat cu decesul unei femei şi rănirea alteia.

Femeia ucisă ieşise la poartă să primească un tort de ziua ei

Din imaginile surprinse de o cameră amplasată pe o casă din apropierea locului accidentului se observă cum maşina condusă de fostul poliţist intră în mai multe autoturisme parcate pe stradă. O femeie de 56 de ani, care ieşise la poarta casei pentru a primi un tort de ziua ei, a fost prinsă între două autoturisme şi târâtă zeci de metri. Victima a fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată. În accident a fost rănită şi o altă femeie de 51 de ani.

Şoferul în vârstă de 59 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi, respectiv, cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive.

Poliţia a anunţat accidentul cu o zi întârziere, fără a indica cine este şoferul de la volan. G4Media a dezvăluit că este vorba de un fost colonel de poliţie, acum în rezervă după ce a ieşit la pensie, care a deţinut câteva funcţii importante, printre care şef al Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti. De asemenea, el a fost şeful de cabinet al ministrului de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea 1996 - 1999.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Constantin Păun, colonelul beat şi drogat, care a ucis o femeie în Popeşti Leordeni, rămâne în arest preventiv