Antena Meniu Search
x

Video Ce le-a spus fostul poliţist anchetatorilor, după accidentul mortal din Popeşti-Leordeni. A condus BCCO, care se ocupă şi de combaterea traficului de droguri

Au apărut informaţii şocante despre şoferul care a condus băut şi sub influenţa unor substanţe interzise şi a ucis sâmbătă, o femeie chiar de ziua ei, în faţa casei acesteia din Popeşti-Leordeni. Bărbatul este un fost mare şef din Poliţie şi avem imagini exclusive cu el, filmate la câteva minute după producerea accidentului. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 05.09.2023, 13:37

Vezi și

"Să nu plece de aici că ţi-a lovit maşina! Aici s-o lase!Las-o aşa, ţi-am zis! Băi, ho! Opriţi maşina, aici! Doamne, Doamne, Doamne! Să nu-l laşi să plece!"

Bărbatul care a provocat un adevărat dezastru pe şosea, după ce a intrat cu maşina în plin în oamenii care stăteau pe marginea drumului a condus pe vremuri, culmea, chiar Brigada de Combatere a Crimei Organizate din Capitală, o structură care se ocupă printre altele şi de combaterea traficului de droguri.

Ce le-a spus fostul poliţist anchetatorilor după accidentul din Popeşti-Leordeni

Dus la audieri fostul poliţist le-a declarat anchetatorilor că regretă ce s-a întâmplat şi tot ce voia era să ajungă mai repede la mama lui, care este cazată în acest azil. Duminică, bărbatul a provocat un accident în urmă căruia o femeie a murit. Îşi serba ziua de naştere şi ieşise la poartă ca să îşi ia tortul pentru petrecere, moment în care bărbatul a venit cu viteză, a intrat pe trotuar şi a lovit-o mortal pe femeie.

Poliţiştii l-au testat pe fostul lor coleg, etilotestul a arătat o alcoolemie de 1,12 miligrame de alcool pur în aer pur, iar drugtestul a ieşit pozitiv la metamfetamină. Bărbatul care se afla la volan este colonel în rezervă şi fost şef BCCOA Bucureşti, structura Poliţiei care se ocupă de combaterea fenomenului de crimă organizată şi tot ce înseamnă traficul şi consumul de droguri.

S-a pensionat în anul 2014 şi mai apoi a fost profesor la Institutul de Studii pentru Ordine Publică. În anul 2016, a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis. În acest moment este în arest preventiv pentru 30 de zile însă poate contesta decizia judecătorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Ce le-a spus fostul poliţist anchetatorilor, după accidentul mortal din Popeşti-Leordeni. A condus BCCO, care se ocupă şi de combaterea traficului de droguri