Antena Meniu Search
x

VIDEO! O prezentare de modă pe tema incendiului din Colectiv stârneşte FURIE şi REVOLTĂ pe internet

S-a vrut un gest caritabil, dar a stârnit revolta şi furie în rândul internauţilor. Eugen Olteanu a pus pe catwalk mai multe modele îmbrăcate în pelerine anti-incendiu.

S-a vrut un gest caritabil, dar a stârnit revolta şi furie în rândul internauţilor.  Eugen Olteanu a pus pe catwalk mai multe modele îmbrăcate în pelerine anti-incendiu.

"Vă invităm să vizionaţi secvenţe din catwalk-ul inedit al evenimentului Bucharest Fashion Week din acest sezon, ediţie pentru care am pregătit o colecţie caritabilă, în influenţe rock, cu scopul de a oferi victimelor de la clubul Colectiv un plus de ajutor şi din partea noastră... Watch it now!", a scris Olteanu pe pagina sa.

Numai că unii nu au gustat deloc colecția și i-au cerut să o retragă.

"... asta a făcut o prezentare de modă cu echipamentele folosite pentru arşi, asta dacă tot vorbim de jeguri oportuniste care profită de tragedia ‪#‎colectiv‬. Eugene, ţi-ai atins scopul, vorbim despre tine!!!", a scris o persoană pe Facebook.

"Gândeşte-te de ce te înjură oamenii, cere-ţi scuze, retrage colecţia, şterge postarea", i-a spus altul.

"Eşti o mare Ruşine pentru România! Adik faci haz DE Aşa necaz? Adik fetele se îmbraca Aşa CA să nu ardă în club? Pe bune?", a fost o altă reacție.

Pozele de pe contul Bucharest Fashion Week au fost șterse între timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » VIDEO! O prezentare de modă pe tema incendiului din Colectiv stârneşte FURIE şi REVOLTĂ pe internet