Antena Meniu Search
x

Video "Băi, chiorule! Unde eşti, mă?! Hai că te aştept aici!" Răfuială în stil mafiot; o stradă din Galaţi a devenit scena unor bătăi sângeroase între două clanuri

Răfuială în stil mafiot! O stradă din Galaţi a devenit scena unor bătăi sângeroase între două clanuri de romi. Cunoscuţi în rândul Poliţiei, membrii grupării nu se sperie de nimic, postând fără reţinere ameninţări chiar şi pe reţele de socializare. Deşi au fost depuse nenumărate plângeri, scandalurile au continuat. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 25.01.2024, 09:11

Vezi și

Băi, chiorule! Unde eşti? Unde eşti, mă?! Hai că te aştept aici. În cartier sau la tine? 

Este mesajul postat de unul dintre membrii clanului pe o reţea de socializare.

Răfuială în stil mafiot pe o stradă din Galaţi

Războiul dintre cele două familii durează de mai bine de un an şi jumătate, iar autorităţile par deja depăşite de situaţie. Scânteia s-ar fi aprins după ce capul grupării ar fi înceracat să îşi ucidă unul dintre rivali, mărturiseşte nora acestuia.

Pe acelaşi subiect

Reclamanta: A vrut să dea peste socrul meu cu maşina. Soţul meu era în casă. Atunci, într-adevăr, a procedat greşit, i-a bătut, au 7-8 zile de îngrijiri medicale. 

Iar de atunci incidentele violente s-au ţinut lanţ.

Femeia povesteşte că de luni de zile trăieşte un coşmar.

Reclamanta: L-a bătut pe unchiul meu, i-a dat doi dinţi jos, are 30 de zile de îngrijiri medicale, copilul mi l-a ameninţat cu cuţitul, am venit la Poliţie, am reclamat. Ne ameninţă că ne omoară familia, ne ameninţă cu copiii.

Gigel Potrivitu, avocat: Să vii în miez de noapte, să înjuri, să ameninţi: "Vă omor! Vă iau gâtul!", şi nimeni să nu intervină!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a depus mai multe sesizări. Agenţii au mers la poarta interlopilor i-au sancţionat. 

Ciprian Stoica, purtator de cuvânt IPJ Galaţi: Au fost sancţionate contravenţional cu o amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Numai că asta nu i-a speriat. Ci din contră. Au trecut de la ameninţări, la fapte.

Reclamanta: Copilul se ducea la magazin. Când l-a văzut a scos pistolul pe geam. Copilul când a văzut pistolul vă daţi seama că s-a înspăimântat. A fugit, şi când a văzut că nu reuşeşte cu pistolul a vrut să dea şi cu maşina peste el.

În urma reclamaţilor, autorităţile au pornit o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate împrejurările care au dus la acest conflict.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Băi, chiorule! Unde eşti, mă?! Hai că te aştept aici!" Răfuială în stil mafiot; o stradă din Galaţi a devenit scena unor bătăi sângeroase între două clanuri