Antena Meniu Search
x

Ghiţă Ignat "Ursul Carpatin", mesaj sfâşietor pentru studenta ucisă în accidentul din Cluj. Luptătorul MMA este vărul Gabrielei

Mii de oameni o plâng pe Gabriela Rîpan, studenta în vârstă de 20 de ani ucisă în groaznicul accident de la Cluj Napoca. Luptătorul MMA Ghiţă Ignat, zis şi "Ursul Carpatin", care este vărul fetei, a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.06.2019, 10:41

Ghiţă Ignat "Ursul Carpatin", mesaj sfâşietor pentru studenta ucisă în accidentul din Cluj. Luptătorul MMA este vărul Gabrielei - Facebook

Mii de oameni o plâng pe Gabriela Rîpan, studenta în vârstă de 20 de ani ucisă în groaznicul accident de la Cluj Napoca. Luptătorul MMA Ghiţă Ignat, zis şi "Ursul Carpatin", care este vărul fetei, a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook.

Impresionaţi de sfârşitul tragic al tinerei Gabriela Rîpan, prietenii, rudele, dar şi persoane care nu au cunoscut-o pe fată au postat sute de mesaje sfâşietoare de adio.

Un astfel de mesaj a fost postat ieri de luptătorul MMA Ghiţă Ignat, zis şi "Ursul Carpatin", care este vărul Gabrielei.

"Gabi a plecat...odată cu ea și o parte din inimile celor care au iubit-o și prețuit-o...nădăjduim și credem intru-un Dumnezeu care poate sa aline orice durere,oricât de mare ar fi...sincere și eterne regrete, verișoară scumpă...!!!", a scris Ghiţă Ignat pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Mesajul este însoţit de un filmuleţ de adio făcut în memoria Gabrielei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabi a murit în maşina făcută cadou de părinţi

Gabriela Rîpan, tânăra de 20 de ani din Suceva, a murit într-un teribil accident la Cluj Napoca.

Imaginile filmate de martori, în primele minute după producerea tragediei, sunt dramatice.

Găbiţă, cum o alintau prietenii, şi-a găsit sfârşitul în propria maşină, un Mercedes de zeci de mii de euro pe care îl primise cadou de la părinţi când a împlinit vârsta de 18 ani.

În noaptea fatidică de duminică spre luni, la volanul bolidului de lux se afla prietenul lui Gabi Rîpan, un tânăr de 19 ani din Florești - Cluj.

Băiatul conducea dinspre Gilău spre Cluj-Napoca când, la un moment dat, a încercat să depăşească un alt autoturism. Din cauza vitezei puternice şi a carosabilului acoperit cu mâzgă, maşina a derapat şi s-a izbit puternic de un stâlp metalic. 

Impactul a fost de o violență extremă.

Mercedesul s-a rupt în două, tânărul de la volan a fost rănit grav, fiind aruncat în curtea unui târg din apropiere, iar Gabriela Rîpan a rămas încarcerată în maşină. 

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru fiica lui Vasile Rîpan, un cunoscut om de afaceri din Suceava. Fata a murit în drum spre spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Ghiţă Ignat "Ursul Carpatin", mesaj sfâşietor pentru studenta ucisă în accidentul din Cluj. Luptătorul MMA este vărul Gabrielei