Antena Meniu Search
x

Lacrimi și durere pentru Gabriela, studenta ucisă de un prieten, la Cluj: "Nu vreau să cred așa ceva, înger frumos!"

Prietenii și apropiații sunt în stare de șoc după moartea Gabrielei Rîpan, studenta de 20 de ani din Suceava, ucisă de un prieten care s-a urcat la volanul unui Mercedes și s-a izbit violent de un stâlp, la Florești, Cluj.

Prietenii și apropiații sunt în stare de șoc după moartea Gabrielei Rîpan, studenta de 20 de ani din Suceava, ucisă de un prieten care s-a urcat la volanul unui Mercedes și s-a izbit violent de un stâlp, la Florești, Cluj.

"NUUUUUU.....pot...și nu vreau să cred așa ceva......offfffffff ....", este mesajul scris de Emilia Bilius pe pagina de Facebook a studentei din Suceava.

"Odihnește-te în pace, înger frumos!!!!Sincere condoleante familiei!!!, a comentat și Nely Tanasa-Casoni, în timp ce Sergiu Cacoveanu a scris: "Dumnezeu s-o ierte ! Un înger in plus pe cer".

Oamenii regretă decizia tinerei de a-l lăsa pe prietenul ei să conducă și spun că tinerii trebuie să învețe din astfel de tragedii.

Imagini de la accidentul din Floresti, unde o tanara de 20 de ani a murit

"Condoleante! Nu o cunosc, dar imi pare rau pt ea ! pacat ca din atatea accidente nimeni nu invață nimic! Nu conteaza mașina pe care o conduci nouă, veche, volan stanga/dreapta, conteaza că tu ca șofer trebuie să fii constient că ai o mare responsabilitate atunci cand conduci mai ales când sunt si alte persoane cu tine in mașină!!", a scris Claudia Valinciuc 

"Trist, foarte trist, s-a frânt un destin, o viata, câta durere si câta tristete😢 Nu am cunoscut-o, dar m-a bulversat frumusetea ei și destinul ei tragic. Dumnezeu să te aiba in paza sa! Condoleante sincere indureratei familii", este mesajul Gabrielei Tolu.

Gheorghe Gligan: "Eterna poveste din care, din păcate, nimeni nu invata nimic, drogurile iti schimba destinatia! Dar acum este prea tarziu pentru aceasta fetita, ar fi bine macar daca din astfel de intamplari unii ar invata ceva. Dumnezeu sa o aiba sub aripa Sa pentru vesnicie!

A murit la câteva luni după ce a împlinit 20 de ani

Duminică noapte, în jurul orei 03.00, Gabriela Rîpan, studentă la Management la Universitatea Babeş-Bolyai, se afla într-un autoturism marca Mercedes, care îi aparţinea, dar care era condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din Floreşti.

Se pare că cei doi participaseră la o petrecere, ținând cont de ultima fotografie postată de fată pe Instagram.

Mesaje dupa moartea studentei de 20 de ani, într-un accident la Cluj

Cei doi se aflau pe drumul dintre Gilău şi Cluj-Napoca, iar la un moment dat, şoferul a intrat într-o depăşire şi a pierdut controlul volanului, după ce maşina a derapat.

Din cauza vitezei excesive, autoturismul de lux a lovit un stâlp de metal de pe marginea drumului, iar impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt în două.

În urma accidentului, Gabi, care se afla pe scaunul din dreapta şoferului, a murit, în timp ce şoferul a fost grav rănit şi a ajuns la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi și durere pentru Gabriela, studenta ucisă de un prieten, la Cluj: "Nu vreau să cred așa ceva, înger frumos!"