Antena Meniu Search
x

Video Haos pe șoselele din Moldova, din cauza zăpezii. În Vaslui, o ambulanță cu pacient a derapat și s-a înfipt într-un gard

Iarna din luna aprilie a dat bătăi de cap șoferilor. Codul portocaliu de ninsori abundente a adus și probleme in trafic în mai multe județe ale țării.

de Angela Bertea

la 05.04.2023, 08:32

Vezi și

Iarna a venit cu adevărat în luna aprilie, lună de primăvară, iar ninsorile au blocat mai multe drumuri.

Spre exemplu, în municipiul Suceava, traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate ieri după amiază, pe străzile principale ale orașului s-au creat serioase blocaje, iar unii șoferi au stat în trafic și câte o oră și jumătate. Probleme au fost și în județ. S-au creat blocaje în zonele Iacobeni și Mestecăniș din cauza unor autotrenuri neechipate corespunzător, iar pe DN 17 Ilișești Păltinoasa două autocamioane de marfă au derapat pe sensul de urcare și au blocat traficul.

O ambulanță a intrat într-un gard, în Valsui, după ce a derapat din cauza zăpezii

Și în județul Neamț s-au înregistrat probleme din cauza vremii. Un copac a căzut peste o mașină într-o parcare din municipiul Roman, iar pe DN 15, la Preluca, s-a intervenit pentru îndepărtarea unor crengi prăbușite sub greutatea zăpezii. 

În judetul Vaslui, aseară, o ambulanță cu pacient a derapat din cauza zăpezii și a intrat într-un gard. Din fericire, nu au fost persoane rănite însă ambulanța a fost serios avariată. 

Brașov, Prahova, Vrancea se numără de asemenea printre județele care s-au confruntat cu diferite probleme din cauza ninsorilor abundente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Haos pe șoselele din Moldova, din cauza zăpezii. În Vaslui, o ambulanță cu pacient a derapat și s-a înfipt într-un gard