Antena Meniu Search
x

Hoț român de bancomate în Italia cade în cap de pe acoperiș, încercând să jefuiască un mall

O bandă de hoți români și-a pierdut pe drum unul dintre membri, după ce tânărul hoț, în vârstă de 32 de ani, a căzut în cap, de la 7 metri, încercând să pătrundă în interiorul unui mall din Mareno di Piave.

banda de hoti romani incearca sa jefuiasca un mall, in Italia
O banda de hoti romani a incercat sa jefuiasca un mall in Italia, dar unul dintre ei a cazut in cap - mall “Al Centro”, Mareno di Piave

O bandă de hoți români și-a pierdut pe drum unul dintre membri, după ce tânărul hoț, în vârstă de 32 de ani, a căzut în cap, de la 7 metri, încercând să pătrundă în interiorul unui mall din Mareno di Piave.

Anchetatorii spun că urmăresc de mai mult timp banda de hoți, alcătuită din români,  vinovata pentru mai multe spargeri la bancomate din interiorul mall-urilor italiene.

Cel mai probabil, la tentativa de jaf la centrul comercial din Mareno di Piave a fost dejucată de accidentarea unuia dintre ei, însă este curios faptul că l-au lăsat să zacă acolo unde a căzut și au plecat. Anchetatorii au lansat ipoteza ca restul grupului să nu fi știut de accidentul colegului lor.

Potrivit carabinierilor, hoții ar fi pătruns în mall de pe acoperișul clădirii, după ce au forțat un luminator, sperând să se sustragă sistemelor de securitate. Ei au mers prins sistemul de aerisire a mall-ului, până unde se aflau instalate bancomatele.

Pe acelaşi subiect

Se pare că unul dintre ei ar fi cazut în cap de la o înălțime destul de mare, rămânând inconștient.

Alarmele s-au declanșat, iar restul trupei a fugit. Totuși, hoții au reușit să fure mai multe cutii de acetilină, pe care polițiștii spun că le folosesc pentru a provoca explozia siguranței interne a ATM-ului.

După ce a fost transportat la spital pentru îngrijirea rănilor, românul este liber, sub control judiciar, până la începerea procesului, precizează presa italiană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Hoț român de bancomate în Italia cade în cap de pe acoperiș, încercând să jefuiască un mall