Antena Meniu Search
x

Hoţi români din Verona daţi de gol de tusea unuia dintre ei. Spartacus a stricat totul (Video)

Trei români din Verona au pus la cale o lovitură care avea să le mai taie din grijile vieţii pentru o perioadă de timp. Doua fete şi un bărbat au urmărit un italian care purta la mână un ceas Rolex şi s-au pregătit pentru jaf.

Spartacus a ţintit faţa italianului, bărbatul a rămas desfigurat Vezi și

Trei români din Verona au pus la cale o lovitură care avea să le mai taie din grijile vieţii pentru o perioadă de timp. Doua fete şi un bărbat au urmărit un italian care purta la mână un ceas Rolex şi s-au pregătit pentru jaf.

Cele două fete l-au urmărit pe italian până în faţa porţii casei, iar una dintre ele s-a dus la el şi l-a îmbrăţişat, soptindu-i mieros dacă nu vrea să petreacă momente de neuitat împreună.

Spartacus a ţintit faţa italianului, bărbatul a rămas desfigurat

Românul, pe numele său din buletin Spartacus Suru, asigura forţa fizică în cazul în care cele două fete dădeau greş cu farmecele lor.

Pe acelaşi subiect

Având în vedere că italianul i-a spus fetei care îl îmbrăţişa să-şi vadă de treabă, Spartacus a intervenit în fugă şi l-a lovit pe italian în plină figură, provocându-i răni groaznice şi lăsându-l desfigurat, potrivit veronasettegiorni.it.

El i-a furat apoi Rolexul de la mână şi cei trei au fugit spre o direcţie necunoscută.

Victima a reţinut un amănunt important. Tusea lui Spartacus

După ce a reuşit să alerteze Poliţia, italianul a povestit tot ce ştia despre cei 3, oferind semnalmentele lor. Şi, ca un amănunt care nu părea de ajutor la început, italianul a spus că agresorul său avea o tuse foarte puternică, aproape astmatică.

Poliţiştii au dat prin staţii semnalmentele, patrulele au început să caute pe străzi, prin localuri şi la un moment dat, o patrulă care a fost chemată la un spital din apropiere pentru un bărbat care se luase de medici, a observat 3 persoane care asteptau pe scaune, ale căror semnalmente ar fi putut corespunde cu cei căutaţi.

Nesiguri, poliţiştii au vrut să plece, moment în care bărbatul care era cu cele două tinere a început să tuşească incontrolabil, amănunt care i-a făcut pe poliţişti să-şi aducă aminte de ce li se comunicase despre agresor.

Cei trei români au fost prinşi, ceasul Rolex nicăieri

Tusea lui Spartacus i-a dat de gol, dar poliţiştii n-au reuşit recuperarea ceasului Rolex, furat de la mâna proprietarului său. Italianul, deşi era într-o stare groaznică, a reuşit identificarea a doi dintre cei 3. Spartacus şi Elisabeta au fost transportaţi imediat în arest, sub acuzaţia de jaf agravat, lovituri şi alte violenţe.

Aceleaşi acuzaţii au fost făcute şi celei de-a treia persoane, însă cealaltă tânără este cercetată în libertate, deoarece italianul nu a reuşit identificarea ei. Rolexul furat a fost estimat la aproape 7.000 de euro de către proprietar.

Investigațiile asupra acestui punct sunt în curs de desfășurare, cu Spartacus şi Elisabeta în închisoare. Italianul are nevoie de peste 30 de zile de îngrijiri medicale şi de mai multe operaţii de reconstrucţie facială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Hoţi români din Verona daţi de gol de tusea unuia dintre ei. Spartacus a stricat totul (Video)