Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Îmi va fi dor de tine". Tânărul de 16 ani, pasager în maşina groazei din Cobadin, a murit la două zile de la accident

La două zile de la teribilul accident din Cobadin, judeţul Constanţa, în care au murit nevinovate două adolescente de 13 şi 17 ani, pasagerul din dreapta, un băiat de 16 ani a pierdut şi el lupta cu viaţa.

de Redactia Observator

la 07.08.2022, 16:34

Tânărul se afla pe scaunul din dreapta, în maşina condusă de adolescentul teribilist care furase cheile maşinii mătuşii lui. După impactul devastator, Alexandru a fost transportat de urgenţă la spital, unde a stat în comă până astăzi, când medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa şi au declarat decesul tânărului.

Trei vieţi spulberate mult prea adevreme

Pe reţelele de socializare, apropiaţii şi familia îi plâng acum dispariţia. "Dumnezeu sa te ierte fratele meu!! îmi va fi dor de tine", a scris sora tânărului.

Patru adolescenţi, două fete şi doi băieţi, se aflau în maşina care a provocat accidentul. La volan, un puşti de 16 ani fără permis. Goneau nebuneşte spre casă, în toiul nopţii, când s-au izbit violent de o maşină care tocmai ieşea dintr-o staţie peco.

Din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă, adolescentul a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens în autoturismul condus de un bărbat de 23 de ani. Degeaba a încercat să tragă de volan celălalt şofer.

Ana şi Daniela erau cele mai bune prietene. Ana urma să împlinească 17 ani peste două săptămâni. Daniela avea 13 ani. S-au întâlnit cu cei doi băieţi la miezul nopţii. Au plecat cu maşina din Viişoara, de unde erau toţi, până în Ciocârlia, o localitate aflată la câţiva kilometri. La întoarcere, la jumătatea drumului, s-a întâmplat nenorocirea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Îmi va fi dor de tine". Tânărul de 16 ani, pasager în maşina groazei din Cobadin, a murit la două zile de la accident