Antena Meniu Search
x

Video "​De-al dracu şi de ambiţios, mai zi ceva!". Tânărul care a provocat accidentul din Cobadin se lăuda pe TikTok cu drifturi şi viteză de 200 la oră

Teribilismul i-a costat viaţa! Două fete de 13 şi 17 ani au murit pe loc, iar doi băieţi se zbat între viaţă şi moarte după un accident cumplit, provocat de unul dintre puşti, care are doar 16 ani şi nu are permis. Adolescentul a mai fost implicat într- un accident în trecut, dar nu s-a învăţat minte. Noaptea trecută ar fi furat maşina mătuşii lui şi le-ar fi convins pe fete să fugă de acasă la o plimbare. Mai mult, cu câteva ore înainte de accident se filmase, la volan, cu o sticlă de vin.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 05.08.2022, 19:25

Vezi și
  • Imagini cu puternic impact emoţional!

Patru adolescenţi, două fete şi doi băieţi, se aflau în maşina care a provocat accidentul. La volan, un puşti de 16 ani fără permis. Goneau nebuneşte spre casă, în toiul nopţii, când s-au izbit violent de o maşină care tocmai ieşea dintr-o staţie peco.

Din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă, adolescentul a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens în autoturismul condus de un bărbat de 23 de ani. Degeaba a încercat să tragă de volan celălalt şofer.

Andreea Filip, reporter Observator: Impactul a fost atât de violent încât maşina condusă de băiatul de 16 ani a lovit alte două maşini parcate şi a distrus zidul benzinăriei din comună. Martorii spun că viteza era una foarte mare. 

Echipele de intervenţie au găsit carnagiu pe şosea. 

Pe acelaşi subiect

Oana Manoilă, ISU: Colegii mei au găsit cinci victime dintre care una era încarcerată. din păcate, două dintre persoane au decedat. E vorba despre fete, două minore.

Teribilism cu sfârşit tragic

Ana şi Daniela erau cele mai bune prietene. Ana urma să împlinească 17 ani peste două săptămâni. Daniela avea 13 ani. S-au întâlnit cu cei doi băieţi la miezul nopţii. Au plecat cu maşina din Viişoara, de unde erau toţi, până în Ciocârlia, o localitate aflată la câţiva kilometri. La întoarcere, la jumătatea drumului, s-a întâmplat nenorocirea. 

Fratele fetei moarte: Le-am luat din centru la ora 10.45 pe amândouă, au venit cu mine acasă, au aşteptat să adorm eu. Dup-aia s-au dus în centru. 

Tatăl fetei moarte: Pe la 12 noaptea au plecat. 

ReporterÎl cunoşteaţi pe băiat?

Tatăl fetei moarte:  Da, îl ştiam. 

Cu câteva ore înainte de accident, şoferul teribilist a postat pe Instagram un clip în care e la volan cu o sticlă de vin şi două pahare pline.  

Adolescentul de la volan şi prietenul lui de 17 ani se zbat acum între viaţă şi moarte, la spital. Doar şoferul nevinovat a scăpat cu răni uşoare. 

Elena Stan, mătuşa şoferului: Mi-au spus că este în comă. 

Reporter: Era intubat? 

Elena Stan, mătuşa şoferului:  Da.

Adolescentul, un iubior de adrenalină

Puştiul conducea, la momentul accidentului, chiar maşina mătuşii sale. I-ar fi furat cheile, care erau agăţate în cuier, şi dus a fost. 

Elena Stan, mătuşa şoferului: Eu dormeam, aveam cheile înăuntru în casă, nu ştiu când a intrat, când le-a luat, ce s-a întâmplat... 

Aşa zisul şofer care a provocat tragedia nu este la primul accident. În aprilie, în prima zi de Paşti, era pe scuter când a intrat în viteză într un triciclu.

Prima victimă din accident: Exact aproape când am întors el a venit cu viteză şi m-a izbit pe mine, fără nicio frână, nimic. Mi s-a rupt un picior, mâna dreaptă. 

Deşi i s-a deschis atunci dosar penal pentru conducere fără permis, puştiul n-a învăţat nimic. 

Prima victimă din accident: Ştiţi care e treaba? Părerea mea este că e de vină poliţia. Că poliţia poliţia trebuia să ia măsuri. Că înainte de accidentul meu, a mai fost un accident cu el. 

Mărturie a inconştienţei băiatului de 16 ani stau postările sale de pe reţelele de socializare. Pe Facebook, Instagram şi Tik-Tok e plin de poze şi filmuleţe cu el, fie la volanul unei maşini, fie pe motocicletă sau scuter. Puştiul s-a lăudat cu clipuei în care face drifturi în mijlocul şoselei sau conduce cu 200 la oră. 

Într-un alt clip, tot de la volan, adolescentul spune că cea mai mare dorinţă a sa e să ia permisul, iar a doua e să nu fie prins de poliţie la volan până atunci. 

Puştiul nu părea îngrijorat nici de faptul că pune viaţa altor oameni în pericol de fiecare dată când se urcă la volan. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După moartea celor două fete, poliţiştii au deschis un dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "​De-al dracu şi de ambiţios, mai zi ceva!". Tânărul care a provocat accidentul din Cobadin se lăuda pe TikTok cu drifturi şi viteză de 200 la oră