Antena Meniu Search
x

Video Impresarul lui Benone Sinulescu acuză familia artistului că nu l-a dus de urgenţă la spital, după ce l-a găsit inconştient: N-au crezut că e ceva rău

Benone Sinulescu, celebrul cântăreţ de muzică populară a fost la un pas de moarte după ce, joi, a fost găsit inconştient în casă. Impresarul acuză familia că nu l-a dus de urgenţă la spital, pentru investigaţii, ci l-a internat într-un centru de îngrijiri paliative. Abia azi, artistul în vârstă de 84 de ani, a fost dus la spital. 

de Redactia Observator

la 10.07.2021, 19:29

Vezi și

Ionuț Pavel, impresar Benone Sinulescu: Joi, după ce a mai căzut de câteva ori, prin curte, l-au găsit căzut în casă. 

După acest moment de cumpănă, Benone Sinulescu nu a ajuns la spital. Familia ar fi decis să-l ducă într-un centru de îngrijiri paliative de lângă Arad. Cel care i-a fost impresar în ultimii şapte ani marelui cântăreţ a cerut ajutor presei, de teamă să nu moară acolo. 

Ionuț Pavel, impresar Benone Sinulescu: Acolo se duc bătrânii, să îmbătrânească frumos, cei în ultimul stadiu al unei boli, să moară. În mod normal, el trebuia să ajungă la un spital de urgenţă.

Potrivit unor surse, Benone Sinulescu ar suferi de Alzheimer, dar are şi alte probleme grave de sănătate. Starea i s-ar fi agravat în urmă cu un an, la început de pandemie. A stat izolat, fără să fie văzut de un specialist. 

Pe acelaşi subiect

De câţiva ani, Benone Sinulescu s-a retras în localitatea Bârzava din Arad, în casa părintească a soţiei. Şi-a făcut chiar şi testamentul în care a scris că îi lasă toate bunurile acesteia. 

Ionuț Pavel, impresar Benone Sinulescu: Când, în sfârşit, a fost într-o stare mai gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici din Timişoara. A spus că trebuie operat pentru că el avea artera carotidă înfundată şi i-a schimbat medicaţia. 

În lipsa acestei intervenţii, Benone Sinulescu riscă oricând un accident vascular. Cu toate acestea, impresarul susţine că familia cântăreţului de muzică populară a ignorat problemele de care suferă. 

Ionuț Pavel, impresar Benone Sinulescu: Deşi îi crescuse tensiunea mult, a avut valorile tensiunii 20 cu 10, persoanele din jurul lui n-au crezut că e ceva rău. Numai că s-au înşelat. 

Azi, Benone Sinulescu a fost preluat de o ambulanţă de la centrul de îngrijiri paliative şi dus la Spitalul de Urgenţă din Arad. 

Lenuţa Timiş, director medical Spitalul de Urgenţă Arad: Pacientul este conştient, cooperant. Va fi investigat şi va rămâne în supraveghere medicală în unitatea noastră. 

Soţia lui Benone Sinulescu a cerut să nu fie făcute publice informaţii despre starea de sănătate a cântăreţului. Observator a încercat s-o contacteze, dar are telefonul închis. 

Ionuţ Voicu, Ro-Mania: În ultima perioadă, l-am sunat. Am văzut şi eu că nu mi-a mai răspuns. Am sunat la soţie şi nu mi-a mai răspuns nici dânsa. 

"Nea Beni", aşa cum e alintat de public şi de cei apropiaţi, s-a lansat în muzica populară la vârsta de 17 ani. În anii '80, fanii se băteau pe discurile sale de vinil. În grădina lui Ion, Radu Mamii, Radule sau Cine bate seara la fereastra mea sunt doar câteva dintre piesele lui de succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Impresarul lui Benone Sinulescu acuză familia artistului că nu l-a dus de urgenţă la spital, după ce l-a găsit inconştient: N-au crezut că e ceva rău