Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconştient în casă

Artistul Benone Sinulescu se află în stare gravă, după ce, zilele trecute, a fost găsit inconştient, căzut în casă. Fostul său impresar a declarat că artistul se află într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad. 

de Redactia Observator

la 10.07.2021 , 16:21

Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconştient în casă
Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconştient în casă - Hepta

Starea de sănătate a artistului Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, iar situația s-a agravat deoarece artistul nu a avut acces la medicul specialist din cauza pandemiei. Joi, artistul a fost găsit căzut în casă, inconştient.

"Cum s-a ajuns la această situație? Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la reuperarea sa medicală. Când în sfârșit, aflat într-o stare grava, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timisoara, care a tras un semnal de alarma si a spus ca Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza infundarii arterei carotide si care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment", a transmis Ionuț Pavel într-o scrisoare transmisă presei. 

„Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgenţă, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condiţiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) şi unde se aşteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,” a declarat Ionuţ Pavel.  

Articolul continuă după reclamă

Artistul ar urma să transferat la Spitalul Județean de Urgențe Arad, potrivit unor surse Observator.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconştient în casă