Antena Meniu Search
x

Un cântăreț celebru din Republica Moldova a murit după ce s-ar fi împușcat în cap. Artistul a lăsat un mesaj de adio

Cântărețul de muzică folk Iurie Sadovnic, celebru în Republica Moldova, a murit la vârsta de 69 de ani. Artistul s-ar fi împușcat în cap, potrivit polițiștilor. Incidentul a avut loc în momentul în care artistul era singur acasă. Oamenii legii confirmă și faptul că au găsit un mesaj de adio, în care interpretul ar fi scris că nu vrea să fie povara nimănui.

de Redactia Observator

la 07.06.2021, 18:19

Iurie Sadovnic
Iurie Sadovnic - Captură video / Youtube

Iurie Sadovnic, un cântăreț din Republica Moldova, a murit la vârsta de 69 de ani. Folkistul s-ar fi împușcat în cap, potrivit poliției, scrie Agora.md. Incidentul a avut loc în momentul în care artistul era singur acasă.

„Inspectoratul de poliție a sec. Botanică a fost sesizat la ora 14:21, precum că într-un apartament  a fost depistat cadavrul unui bărbat. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor fiind solicitat și medicul legist.

Ajunși la față locului, polițiștii au stabilit că apelul a fost făcut de către soția bărbatului. În cadrul investigațiilor, polițiștii au stabilt că bărbatul în vârstă de 69 ani și-a aplicat o plagă prin împușcătură în regiunea capului această fiind fatală. Femeia a comunicat că acesta  a rămas de unul singur acasă, iar cînd ea s-a întors acasă l-a găsit decedat.

Armă  era deținută legal de către bărbat. La examinare de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate decât cele cu care s a ales în urmă împușcăturii. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, se arată în comunicatul poliției.

Ulterior, polițiștii au descoperit un mesaj de adio, în care Iurie a scris că nu vrea să fie povara nimănui. Informația a fost confirmată de serviciul de presă al poliției municipale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un cântăreț celebru din Republica Moldova a murit după ce s-ar fi împușcat în cap. Artistul a lăsat un mesaj de adio