Antena Meniu Search
x

Video Indiciul care l-a dat de gol pe evadatul din Arestul IPJ Dolj. Unde se ascundea de poliție tânărul suspectat de crimă

Deţinutul periculos, evadat joi din arestul Poliţiei Dolj, a fost prins. 800 de forţe de ordine au participat la misiunea de căutare. Tânărul, care fusese închis pentru că şi-a ucis bunica, era audiat ca suspect al unei alte crime când s-a făcut nevăzut. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 21.11.2021, 20:04

Vezi și

Poliția suspectează că s-a ascuns în clădiri dezafectate sau case părăsite din localitățile din jurul Craiovei. De altfel, indiciul care l-a dat de gol pe fugar a venit de pe o cameră de supraveghere a unei comune învecinate cu cea unde a fost prins. A fost văzut seara trecută pe filmări, iar poliţia a restrâns cercul căutărilor în aceste zone.

În timpul căutărilor, au fost folosiţi câini de urmă dar şi un elictopter cu care s-a survolat perimetrul. 

Când a simţit că poliţia este pe urmele sale, deţinutul a ieşit din ascunzătoare şi a luat-o la goană pe câmp. A fost urmărit pe un câmp din extravilanul comunei Bucovăţ, adică la aproximativ 10 kilometri de Craiova şi prins într-un final, iar acum, pe lângă infracţiunile vechi, va fi pus sub acuzare şi pentru cea de evadare.

Cine este deţinutul evadat din Arestul IPJ Dolj

Pe acelaşi subiect

Andrei Sorin Cruţan executa, în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, o pedeapsă de 3 ani pentru furt. A fost închis în octombrie. Joi seară a fost transferat în arestul IPJ Dolj pentru a fi audiat într-un alt dosar. În luna mai, o femeie de 82 de ani din Moţăţei a fost ucisă de un tâlhar, crima a rămas cu autor necunoscut, iar oamenii legii îl considerau pe Cruţan principalul suspect. La audieri, a cerut voie să se plimbe.

A fost dus în "camera de plimbare" - un fel de curte a arestului Poliţiei Dolj, în care reţinuţii pot lua aer, supravegheaţi de poliţişti. Lăsat singur, Cruţan a forţat o uşă metalică pe care poliţiştii o considerau impenetrabilă.

Poliţişti cercetaţi pentru înlesnirea evadării tânărului

Abia după 20 de minute s-a dat alarma, când poliţiştii au văzut, pe camerele de supraveghere pe care nu ar fi trebuit să le piardă din ochi, că uşa e dată de perete şi deţinutul, dus. "A fost dispusă cercetarea prealabilă faţă de patru poliţişti şi totodată a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu privire la săvârşirea infracţiunii de înlesnire a evadării", a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Indiciul care l-a dat de gol pe evadatul din Arestul IPJ Dolj. Unde se ascundea de poliție tânărul suspectat de crimă