Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Deținutul evadat din Arestul IPJ Dolj este suspect de crimă. Vecinii care l-au reclamat trăiesc în teroare: ”A spus că ne dă foc”

Un criminal e liber de două zile, după ce a evadat chiar din curtea poliţiei. Nimeni nu l-a supravegheat şi acum oamenii care îl cunosc şi ştiu despre trecutul lui sunt îngroziţi. Se tem că individul s-ar putea întoarce să se răzbune. Fugarul a făcut închisoare pentru că şi-a ucis bunica şi acum e suspect în altă crimă

de Cristina Oprea

la 20.11.2021 , 20:00

Sunt 48 de ore de când Andrei Sorin Cruţan, principalul suspect într-o crimă teribilă, a scăpat de sub nasul poliţiştilor. De atunci, fiica victimei trăieşte în teroare.

Elena Glăvan, fiica victimei: ”A intrat peste mama mea a strangulat-o, a asfixiat-o, a bătut-o și a omorât-o”.

Bătrâna ucisă cu sânge rece locuia peste drum străbunica lui. În aprilie, străbunica s-a stins, iar la priveghi, vecina a făcut un gest care i-a fost fatal: a povestit oamenilor că are 4000 de lei puşi deoparte, iar Cruţan a auzit. Câteva zile mai târziu, femeia a fost tâlhărită și ucisă.

Vezi și

Elena Glavan, fiica victimei: ”De casa în care am copilărit îmi e frică să mă apropii. Nu știu dacă vreodată voi mai reuși sa mai intru în ea. Frică peste frică. Toată lumea stă închisă în casă”

Pe acelaşi subiect

Tânărul a fugit din arestul IPJ Dolj

Şapte luni, individul a crezut că a scăpat. În octombrie a fost condamnat pentru un furt şi a fost închis în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova. Abia în urmă cu două zile a fost transferat în arestul IPJ Dolj pentru a fi audiat în cazul bătrânei ucise. De aici a fugit.

Elena Glavan, fiica victimei: ”Asta este greşeala poliţiei”.

Evadatul și-a violat și ucis propria bunică, la 15 ani

Oamenii din comuna unde a copilărit individul sunt îngroziţi că evadatul ar putea căuta răzbunare pentru că l-au reclamat la poliţie.

Vecin: ”Mama lui zicea când o veni el în puşcărie, toţi duşmanii pe care îi are spunea că o să îi închidă în casă şi o să le pună foc. Eu le spuneam domnilor poliţişti domne luaţi-l că ăsta face crimă”.

Ani la rândul, încă din copilărie, Andrei Cruţan şi-a terorizat vecinii. Au scăpat de el abia când tânărul şi-a violat şi ucis bunica paternă. Avea 15 de ani, aşa că a stat doar şase ani în închisoare.

Mama și sora criminalului i-au amenințat pe jurnaliști

Înarmate cu topoare, mama şi sora criminalului răspund întrebărilor cu ameninţări şi înjurături. De altfel, localnicii spun că violenţa este un mod de viaţă pentru întreaga familie. În plus, îl suspectează pe tânăr că ar mai avea o crimă pe conştiinţă.

Vecin: ”Tatăl tot el l-a omorât, i-a pus lichid de frână în ţuică şi l-a omorât. El n-a fost prins pentru asta. El spunea că i-a pus lichid de frână”.

800 de poliţişti şi jandarmi îl caută de două zile pe bărbat. Fără succes, însă. Pe criminal parcă l-a înghiţit pământul.

Cristina Oprea Like

La 37 de ani, are deja mai mult de 15 ani de când lucrează în presă. A început la Gazeta de Sud. A făcut marketing şi comunicare în mass media, CSR, vânzări sau voluntariat în campanii umanitare. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Deținutul evadat din Arestul IPJ Dolj este suspect de crimă. Vecinii care l-au reclamat trăiesc în teroare: ”A spus că ne dă foc”