Antena Meniu Search
x

Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie: "Vii și îți iei ce îți place și cum îți place"

S-a îndrăgostit iremediabil de România şi a decis să deschidă aici o afacere de familie, pe care fiul său Luca o va moşteni.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 17:38

Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună bazele unei afaceri de familie: "Vii și îți iei ce îți place și cum îți place" - Stiri de Buzau

Italianul Marco Albanese a deschis o seră de flori unică la noi în ţară, cu zeci de mii de plante decorative pentru interior și grădini.

Afacere în România

Sera se află la intrare în orașul Buzău şi se întinde pe câteva hectare. „Este un spațiu destul de mare, este foarte aerisit, care oferă condiții bune plantelor din interior. Ideea a fost ca cei care ne vizitează să se plimbe într-o grădină, la interior, să aibă parte de un ambient plăcută”, a declarat Marco Albanese, proprietarul serei, pentru Stiri de Buzău.

„Ceva nou, cu toate florile frumos aranjate. Foarte frumos. Vii și îți iei ce îți place și cum îți place, când ai timp, adică nu ești condiționat de vreun program anume. Nu am mai văzut și cred că nici în țară nu sunt multe astfel de locații”, a declarat un client.

Italianul vrea să construiască încă două sere la noi în ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie: "Vii și îți iei ce îți place și cum îți place"