Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unui turist italian după ce a văzut maşinile oprite la un semafor din Bucureşti. "Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le produc"

Un italian aflat în vacanţă în România a postat un videoclip pe TikTok în care se arată şocat de cât de multe maşini scumpe se află în Capitală.

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 16:41

Reacţia unui turist italian după ce a văzut maşinile oprite la un semafor din Bucureşti. "Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le produc"
Reacţia unui turist italian după ce a văzut maşinile oprite la un semafor din Bucureşti. "Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le produc" - TikTok

Un turist din Italia, cunoscut pe TikTok sub numele de Paoletto, a venit în vacanţă în Bucureşti. Italianul a ţinut să împărtăşească în mediul online părerile sale despre România. Aflându-se pe o stradă din Capitală, a postat un videoclip în care e şocat de cât de multe maşini scumpe erau la un singur semafor.

"Dacă prima mașină este o Dacie, ce urmează în coloană este de-a dreptul uimitor. BMW-uri de lux și mașini electrice de zeci de mii de euro. În România, la București, e ceva halucinant în ceea ce privește mașinile. Ne uităm la cele oprite la semafor. Ok, prima este o Dacia. Aceasta cu siguranță este Bolt.

IQ (Volkswagen IQ, cu preț de pornire de la 43.000 de euro, n.r.) apoi BMW, nu e ultimul model, este penultimul. BMW, ok! BMW, acesta este ultimul model. E absurd. Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania, unde le produc. Uite, încă o mașină electrică"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 17 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Reacţia unui turist italian după ce a văzut maşinile oprite la un semafor din Bucureşti. "Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le produc"