Antena Meniu Search
x

Video Met Gala 2024. Cine sunt divele de la Hollywood care nu au respectat tema "Grădina Timpului" şi au devenit ţinta criticilor

Met Gala 2024. Cea mai strălucitoare petrecere de modă din lume ne-a lăsat cu gura căscată. Am văzut o rochie din nisip, o vedetă îmbrăcată doar într-un prosop şi o ploaie de diamante. Vedetele şi-au dat întâlnire la un eveniment de neratat, la răscrucea dintre modă, pop culture şi filantropie, la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. 

de Redactia Observator

la 07.05.2024, 22:31

Vezi și

Apariţii emblematice, rochii electrizante şi transformări memorabile. Tema galei, "Grădina Timpului", a dat frâu liber imaginaţiei creatorilor de modă. 

Andrew Bolton, creator de modă: Ideea este de a readuce la viață ținutele prin intermediul celor cinci simțuri, astfel încât să poți simți mirosul hainelor, să le auzi. 

Actriţa Zendaya, una dintre gazdele galei, a făcut linişte cu apariţia ei - a schimbat trei ţinute aseară. Piesa de rezistenţă a fost o rochie neagră vintage, creată de designerul britanic John Galliano în 1996 – anul în care s-a născut Zendaya. Ca să respecte codul vestimentar, "Grădina Timpului", actriţa de 27 de ani a purtat un buchet de trandafiri coloraţi...pe cap. Cealaltă gazdă, Jennifer Lopez, a fermecat mulţimea cu o rochie strălucitoare, plină de cristale și perle în forma unor ramuri de copac, la care a adăugat un colier uriaş cu diamante.

Vedetele care nu au respectat tematica

Pe acelaşi subiect

Multe dive de la Hollywood au preferat ţinute clasic-elegante, dar au devenit ţinta criticilor pentru că nu au respectat tematica. Pe listă au fost Nicole Kidman, Meg Ryan şi Pamela Anderson, care şi-a întrerupt seria de apariţii fără machiaj pentru debutul ei la Met Gala. Deşi a arătat spectaculos în rochia ei roşie, cu decolteu adânc şi trenă lungă, nici Shakira nu a respectat dress-code-ul impus. 

Ca în fiecare an, Met Gala a avut şi ţinute controversate. Rapperiţa Doja Cat a venit îmbrăcată într-un prosop, iar Tyla într-o rochie acoperită cu nisip. Ca să nu distrugă ţinuta nu a putut face niciun pas - asistenţii au urcat-o pe braţe pe scări. Şi Cardi B a avut nevoie de ajutor - cinci bărbaţi i-au purtat trena imensă. La fel, modelul Amelia Gray Hamlin a provocat agitație când a ajuns pe covorul verde în rochia ei de sticlă.

Surorile Kardashian au atras şi ele atenţia

Surorile Kardashian au atras şi ele atenţia. Kim a stârnit valuri de reacţii. Fanii au fost şocaţi să îi vadă talia nefiresc de subţire, iar criticii au acuzat-o că promovează încă o dată standarde artificiale doar ca să încapă într-o rochie. 

Gala de la Met este plănuită de Anna Wintour, una dintre cele mai influente voci din moda ultimilor 30 de ani. Fiica ei a ajuns, însă, pe lista celor mai prost îmbrăcaţi invitaţi din cauza rochiei făcute din mai multe feluri de dantelă. Nici Ed Sheeran nu a avut succes. Obişnuiţi să îl vadă în ţinute lejere, admiratorii nu au fost impresionaţi de smokingul lui albastru şi papionul cu diamante. Rihanna şi Katy Perry au fost votate pe internet câştigătoare la capitolul cele mai spectaculoase rochii, dar niciuna nu a fost la gală. Imaginile din mediul online au fost create de inteligenţa artificială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Entertainment » Met Gala 2024. Cine sunt divele de la Hollywood care nu au respectat tema "Grădina Timpului" şi au devenit ţinta criticilor