Antena Meniu Search
x

Un italian a păstrat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții. Câți bani a pierdut: "O victorie care nu vine niciodată"

Un italian a colecțioant toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut. Italianul vrea să tragă un semnal de alarmă și să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc, potrivit Corriere Dela Sera.  

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 22:03

Un italian a păstrat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții
Un italian a păstrat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții - Corriere della sera

"Ceilalți jucători trebuie să știe ce se întâmplă cu cei care urmăresc visul unei victorii care nu vine niciodată", a declarat Mario, care a fost un împătimit al jocurilor de noroc mult timp. 

Câți bani a pierdut de-a lungul anilor un împătimit al jocurilor de noroc

"Iată 362 de mii de euro de lozuri. Și iată cupoanele lozurile înainte de 2002, 90 de milioane de lire, sau alte 45.000 de euro. Luați-le și împrăștiați-le. Să știe și alți jucători ce se întâmplă cu cei care urmăresc visul de a câștiga care nu vine niciodată. Opriți-vă la timp și cereți ajutor", a continuat Mario.

Spunând asta, Mario i-a dat toate lozurile regizorului de teatru Pietro Arrigoni pentru a fi folosite în cadrul unui proiect social. Lozurile erau puse în nouă cutii, iar Mario, în vârstă de 70 de ani, spune că acestea reprezintă eșecul lui în viață. Era bogat, cu un loc de muncă bun și o casă frumoasă, asta până când dependența și-a pus amprenta asupra lui. Acum este pe drumul cel bun și se tratează de dependență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Mapamond » Un italian a păstrat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții. Câți bani a pierdut: "O victorie care nu vine niciodată"