Antena Meniu Search
x

Video Insecte moarte, mucegai şi produse expirate în vitrinele cu alimente în 4 hypermarket-uri din Capitală. Reacția clienților: "Tot la ei apelez"

Mizerie, insecte moarte, mucegai şi produse expirate. Asta au găsit la raft şi în vitrinele cu alimente, inspectorii de la Protecţia Consumatorului în patru hypermarket-uri din Capitală. Lanţul de magazine nu ar fi la prima abatere aşa că inspectorii au dat amenzi, au izolat raioane întregi şi au propus ca două hypermarketuri să fie închise timp de 6 luni. 

de Redactia Observator

la 30.10.2021, 20:57

Vezi și

Mucegai şi rugină, produse expirate şi insecte moarte sub tăvile din vitrinele alimentare. Asta au găsit inspectorii de la Protecţia Consumatorilor în patru hypermarketuri Cora din Capitală. 

ambianţă 

Client: Vi se pare corect că noi trebuie să mâncăm, eu trebuie să îi dau fiului meu măsline de aici?! Vă întreb doar, ca tată, ca părinte, nu ca doctor. 

La prima vedere, mezelurile, brânzeturile şi prăjiturile păreau numai bune de consum. În realitate, ventilatoarele din vitrină erau îmbâcsite cu praf şi mizerie. 

Pe acelaşi subiect

Reprezentant ANPC: E mucegai acolo! Astea, recirculă vitrinele astea şi se aşează pe prăjituri, pe frişcă şi pe toate celelalte. 

Retailerul a fost amendat cu 120.000 de lei, iar în două din cele magazine, au fost închise temporar mai multe raioane. Sunt luate în calcul sancţiuni şi mai drastice. 

Paul Anghel - director general ANPC: De-a lungul timpului, operatorul economic a mai fost verificat şi au mai fost constatate abateri de acest gen, motiv pentru care la două dintre magazine a fost propusă măsura de suspendare a activităţii până la 6 luni. 

Angajată: Nu mai gătesc acum, nu. O perioadă este închis. 

Clientă: Sunt dezamăgită, tristă, furioasă, dar nu am încotro şi tot la ei apelez. E cel mai apropiat. 

Client: Chiar le-am mai atras atenţia câteodată că erau produse la ziua expirării sau chiar la expirare. 

Clientă: Sincer, mă uit mai mult la produs decât la frigidere, acum că m-aţi întrebat, nu mă uit la detaliile acestea. 

Reprezentanţii lanţului de magazine precizează, într-un răspuns oficial, că apreciază observaţiile celor de la Protecţia Consumatorilor şi toate neregulile semnalate sunt în curs de remediere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Insecte moarte, mucegai şi produse expirate în vitrinele cu alimente în 4 hypermarket-uri din Capitală. Reacția clienților: "Tot la ei apelez"