Antena Meniu Search
x

Video Pericolul din supermarket: Produse expirate sau stricate şi multă mizerie. Două magazine ar putea fi închise pentru jumătate de an

Produse expirate, fructe şi legume stricate, rugină şi multă mizerie. Asta au găsit inspectorii de la Protecția Consumatorilor în patru magazine Cora din ţară. Au propus o sancţiune fără precedent: închiderea totală a două dintre ele timp de 6 luni.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 29.10.2021, 19:46

Vezi și

De la brânză expirată, frigidere murdare şi produse expirate până la insecte moarte sub tăvile de expunere din vitrine. Imaginile pe care vi le arătăm vorbesc de la sine.

Pericol pentru sănătatea oamenilor

Prima măsură a inspectorilor de la Protecţia Consumatorului a fost să oprească de la comercializare și să retragă toate produsele alimentare neconforme găsite în cele patru magazine controlate. Două hypermarketuri, mai exact Cora Alexandriei şi Cora Pantelimon, ar putea fi închise total timp de jumătate de an, iar în celelate două, doar anumite raioane, cum ar fi zona de mezeluri, cofetărie şi pește. 

Reprezentanţii hypermarketului spun că vor rezolva problemele în cel mai scurt timp posibil şi că o bună parte dintre neregulile semnalate au fost deja remediate. Retailerul a fost amendat cu 120.000 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Pericolul din supermarket: Produse expirate sau stricate şi multă mizerie. Două magazine ar putea fi închise pentru jumătate de an