Antena Meniu Search
x

Interlop fugar din Băileşti, căutat cu mandat european de arestare, uită să-şi ia bilet, prins în trenul de Milano

Un interlop din Băileşti, în vârstă de 41 de ani, care se ascundea în Italia de ceva vreme, încercând să evite puşcăria, a fost prins în trenul de Milano din propria prostie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.03.2019, 10:25

Interlop căutat cu mandat european uită să-şi ia bilet, prins în trenul de Milano - MonzaToday

Un interlop din Băileşti, în vârstă de 41 de ani, care se ascundea în Italia de ceva vreme, încercând să evite puşcăria, a fost prins în trenul de Milano din propria prostie.

Probabil, uitând că se află în Italia, a uitat să cumpere bilet, apelând într-un final la înţelegerea controlorului, însă a fost legitimat şi s-a descoperit cine era.

Interlop căutat cu mandat european uită să-şi ia bilet, prins în trenul de Milano

O banală verificare de bilete în trenul Veneţia - Milano a dus la descoperirea unui interlop român, fugar, căutat cu mandat european de arestare.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul, despre care tgverona.it precizează că este din Băileşti, a fost prins după ce a uitat complet să-şi cumpere bilet, probabil obişnuit cu stilul românesc de mers cu trenul.

Poliţiştii precizează că bărbatul de 41 de ani era căutat cu mandat de arestare auropean, pe numele său fiind și o cerere de extrădare din România.

El a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 10 luni de închisoare pentru o serie de infracțiuni comise în România.

În zilele următoare, cetățeanul român ar trebui să fie extrădat în România pentru a-și îndeplini mandatul de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Interlop fugar din Băileşti, căutat cu mandat european de arestare, uită să-şi ia bilet, prins în trenul de Milano