Antena Meniu Search
x

Video Interlopul din Gorj care şi-a împuşcat rivalul în dragoste este de negăsit. Disperați, poliţiştii au împânzit tot judeţul cu fotografia pistolarului

A trecut deja o săptămână de când pistolarul din Gorj, care l-a împuşcat de patru ori pe partenerul fostei sale soţii, este de negăsit. Petre Stăncioi s-a evaporat parcă, iar căutările poliţiştilor în cavourile din cimitire, în stâne şi împrejurimi nu au dus la niciun rezultat. În disperare de cauză, poliţiştii au împânzit acum judeţul cu fotografia urmăritului. Poza a fost lipită peste tot, inclus pe geamurile magazinelor. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 21.07.2023, 14:43

Vezi și

Polițiștii speră ca individul să fie dat pe mâna lor de oamenii simpli, în cazul în care acesta va fi văzut că intră în vreun magazin.

Au fost distribuite fotografii cu bărbatul căutat în tot județul Gorj, au fost lipite pe geamurile magazinelor, iar vânzătorii au fost instruiți ca, în cazul în care îl văd, să sune la 112 și să nu intervină.

Petre Stăncioi a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră

Bărbatul de 52 de ani este căutat încă de vinerea trecută, când l-a împușcat de patru ori pe partenerul actual al fostei sale soții, faptă pe care a comis-o chiar în ziua în care a mai primit o condamnare de 2 ani de închisoare pentru șantaj.

El a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră. Polițiștii l-au căutat în mai multe locuri din județul Gorj, inclusiv la oameni care aveau legături cu acesta. Este luată în calcul inclusiv varianta ca individul să fi părăsit țara ilegal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Interlopul din Gorj care şi-a împuşcat rivalul în dragoste este de negăsit. Disperați, poliţiştii au împânzit tot judeţul cu fotografia pistolarului