Antena Meniu Search
x

Video "Intră în casă!" Militarul suit de ieri pe pervazul geamului, la Timișoara, a amennțat mai bine de 20 de ore că se aruncă de la etajul 7

Militarul de 37 de ani suit de ieri pe pervazul geamului a ținut autoritățile pe jar de mai bine de 20 de ore, continuând să amenințe și vineri dimineață că se aruncă de la etajul 7 al unui bloc aflat pe un bulevard important din Timişoara.

de Redactia Observator

la 09.06.2023, 11:05

Vezi și

UPDATE: Bărbatul de 37 de ani care ameninţa de 24 de ore că se va arunca de pe fereastra apartamentului său de la etajul 7 al unui bloc de locuinţe din Timişoara se află în siguranţă în locuinţă. Un aplinist a coborât în rapel, bărbatul s-a speriat, apoi a fost imobilizat.

”Bărbatul este în siguranţă. Se află în interiorul apartamentului”, a transmis IPJ Timiş.  

Știrea inițială:

Iubita militatrului a fost cea care a sunat la 112, după ce bărbatul nu a lăsat-o să intre în locuinţă. Mai bine de 20 de ore au încercat autorităţile, cât şi prieteni şi colegi ai acestuia să îl convingă ca să coboare, iar mai mulţi localnici au strigat în cor să se dea jos, însă totul a fost în zadar.

Pe acelaşi subiect

Vineri dimineaţă, el stă în continuare pe pervazul geamului, iar negocierile pentru a-l determina să renunţe la acest gest sunt în desfășurare. Pompierii au montat o pernă gonflabilă. 

La locul incidentului au mers poliţişti ai Secţiei 2 din Timişoara, un negociator din cadrul SAS Timiş şi militari din ISU Timiş, precum şi şeful de stat major, psihologul şi medicul şef al unităţii militare.

Militarul este angajat al MApN din 2007

Militarul este angajat al MApN din 2007 şi este încadrat în prezent ca subofiţer de stat major. Bărbatul nu a participat la misiuni în teatrele de operații. Bărbatul ar fi diagnosticat cu depresie, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt, dar fără drept de a purta o armă. 

La nivelul unității militare se va constitui o comisie, condusă de șeful de Stat Major, pentru a se afla motivele militarului pentru gestul necugetat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Intră în casă!" Militarul suit de ieri pe pervazul geamului, la Timișoara, a amennțat mai bine de 20 de ore că se aruncă de la etajul 7