Antena Meniu Search
x

Video Lovit mortal de un BMW pe o șosea din Mehedinți, după o partidă de pescuit cu prietenii. Șoferul se apără: "Mi-a sărit în faţă din tufiş"

Accident mortal seara trecută pe o şosea din Gura Văii, Drobeta Turnu Severin! Un pieton și-a pierdut viața după ce a fost lovit în plin de o maşină care circula regulamentar. Vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 10:45

Vezi și

Șoferul din Hunedoara povestește că bărbatul ar fi sărit în fața mașinii și nu a putut evita impactul. 

Șofer: Pur şi simplu nu am avut cum să îl ocolesc. Mi-a sărit în faţă din tufiş şi l-am luat pe capotă. A sărit efectiv pe maşină, că eu am încercat să îl ocolesc pe contrasens şi atunci mi-a sărit pe capotă. Pur şi simplu l-am luat din plin şi a rămas aici. Nu am avut viteză foarte mare, pentru că dacă avem viteză în plezneam pe cel din faţă. 

Bărbatul lovit de mașină se întorcea cu prietenii de la pescuit

Victima se întorcea cu prietenii de la pescuit.

Pe acelaşi subiect

Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. 

Doina Leuștean, medic SAJ Mehedinți: Am fost solicitaţi la un accidet rutier cu un pieton care a fost găsit decedat, politraumatizat cu leziuni imcompatibile cu viaţa. În jur de 50, 60 de ani avea decedatul. 

Șoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Iulian Ivășcanu, Biroul Rutier Drobeta Turnu Severin: Conducătorul auto a fost testat, alcoolemia zero. 

Poliția a demarat cercetări pentru a stabili cum s-a produs tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Lovit mortal de un BMW pe o șosea din Mehedinți, după o partidă de pescuit cu prietenii. Șoferul se apără: "Mi-a sărit în faţă din tufiş"