Antena Meniu Search
x

Video "Zici că suntem în Final Destination!" Un buștean a zburat dintr-un TIR cu lemne și s-a înfipt în parbrizul unui Audi, pe un drum din Brașov

Accident ca-n filmele de groază pe Drumul Naţional 10, chiar în zona localităţii Teliu, judetul Braşov! Şoferul, dar şi pasagerul unui autoturism au trăit spaima vieţii lor după ce, din senin, un buştean care a căzut dintr-un camion cu lemne le-a străpuns parbrizul.

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 10:02

Vezi și

Uitaţi aici, buşteanul! Diametrul de 22 cm are, vă spun eu, că ştiu cât e palma mea. 

Unu, doi, trei. Cam la patru metri, din câte îl văd eu. 

Maşina circula chiar în spatele TIR-ului, care ar fi fost încărcat cu lemne până la refuz, iar de acolo şi până la impact a fost un singur pas. 

Bușteanul a străpuns parbrizul mașinii

Pe acelaşi subiect

Doar o minune a făcut ca buşteanul de mari dimensiuni să treacă printre cele două persoane aflate în autoturism, fără să le atingă. Astfel, nimeni nu a fost rănit, dar cu siguranţă au rămas cu o sperietură zdravănă. 

Autorităţile au deschis acum o anchetă pentru a stabili toate circumstanţele incidentului.

"La data de 14 august a.c., în jurul orei 19.45, pe DN10, la intrare în comuna Teliu dinspre Întorsura Buzăului, a avut loc un eveniment în trafic, respectiv un ansamblu TIR, care transporta material lemnos către municipiul Brașov, a lovit cu încărcătura poarta de gabarit, amplasată în zona podului feroviar, moment în care un buștean a căzut pe capota unui autoturism care circula în același sens, pătrunzând prin parbrizul acestuia. Inițial persoanele implicate au declarat că nu au suferit vătămări corporale, fapt pentru care evenimentul a fost soluționat ca accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Ulterior, însă  conducătorul autoturismului a solicitat să fie transportat la o unitate spitalicească pentru a fi evaluat medical. La efectuarea controlului asupra ansamblului TIR, polițiștii rutieri au constatat săvârșirea mai multor abateri contravenționale, pentru care au aplicat conducătorului auto sancțiuni contravenționale în valoare de 13870 lei.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au solicitat prezența la fața locului a unui pădurar, din cadrul Ocolului Silvic Budila, care a constatat, din măsurătorile preliminare, că era depășită cantitatea înscrisă în documentele de însoțire a mărfii, motiv pentru care ansamblul TIR a fost condus într-o zonă, unde urmează a se  efectua măsurarea corespunzătoare a cantității de lemn și a se lua măsurile legale în consecință", au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Zici că suntem în Final Destination!" Un buștean a zburat dintr-un TIR cu lemne și s-a înfipt în parbrizul unui Audi, pe un drum din Brașov