Antena Meniu Search
x

Video Impact violent: trei maşini s-au izbit pe un drum din Bacău. Două au zburat de pe carosabil, în şanţ

Accident grav pe E85, în localitatea Dumbrava, din judeţul Bacău. Mai multe persoane au ajuns la spital după un impact violent între trei autoturisme.

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 08:21

Vezi și

Mai multe persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre două autoturisme, luni seara, în localitatea Dumbrava din comuna Iteşti, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău.

Trei persoane au ajuns la spital

În urma coliziunii, două maşini au ieşit de pe carosabil şi au ajuns într-un şanţ. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de intervenţie pentru a acorda primul celor trei victime, care au fost ulterior transportate la spital.

"În urma recunoaşterii, s-a constatat că este vorba despre o coliziune între două autoturisme, în urma căreia au rezultat şase victime, conştiente, neîncarcerate. Trei dintre victime au fost preluate de echipaje SAJ, în vederea transportului la Unitatea de Primiri Urgenţe Bacău", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

Traficul a fost blocat mai bine de două ore şi jumătate. În continuare se fac cercetări pentru a afla cum s-a produs cu exactitate accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Impact violent: trei maşini s-au izbit pe un drum din Bacău. Două au zburat de pe carosabil, în şanţ