Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care doi şoferi se iau la bătaie în faţa unui supermarket din Sighet. Erau cât pe ce să facă accident, după o şicanare

Scandal la ieşirea din parcarea unui supermarket din Sighetul Marmaţiei, judeţul Maramureş. Un şofer a fost luat la bătaie în plină stradă de un alt participant la trafic.

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 20:34

Vezi și

Întreg incidentul a fost surprins de o cameră de bord. Pe imagini se observă cum şoferul uneia dintre maşini reduce viteza în zona limitatoarelor, trage dreapta de volan, iar după ce trece de limitator virează stânga.

În acel moment un alt şofer aflat în spate nu a avut răbdare şi a accelerat ca să îl depăşească, însă cei doi erau cât pe ce să se lovească. Şoferul care a accelerat a ieşit din maşină şi s-a năpustit asupra celuilalt, lovind cu pumnii prin geamul portierei care era dechis. În continuare poliţiştii fac cercetări pentru a-i identifica pe cei implicaţi în altercaţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Momentul în care doi şoferi se iau la bătaie în faţa unui supermarket din Sighet. Erau cât pe ce să facă accident, după o şicanare