Antena Meniu Search
x

Noi dezvăluiri în cazul criminalei de la metrou! Pe internet circulă două documente şocante, semnate de Magdalena Şerban (Video)

Magdalena Şerban are profilul unui criminal în serie. Aşa o descriu psihiatrii pe femeia care a ucis o tânără de 25 de ani, împingând-o în faţa metroului.

Magdalena Şerban are 36 de ani şi profilul unui criminal în serie. Aşa o descriu anchetatorii şi psihiatrii pe femeia care, în urmă cu două zile, a ucis o tânără de 25 de ani, pe Alina Ciucu, împingând-o în faţa metroului.

Cu câteva ore înaintea tragediei de la staţia Dristor 1, femeia a atacat o altă fată, în acelaşi fel, doar că aceasta, datorită prezenţei de spirit a reuşit să scape cu viaţă. 

La câteva ore după ce a comis oribila crimă, Magdalena Şerban a fost prinsă de poliţişti în zona magazinului Unirea, reţinută pentru 24 de ore şi, ulterior, arestată pentru 30 de zile.

Pe acelaşi subiect

Femeia este din Craiova şi, potrivit unor surse judiciare, a fost incoerentă pe toată durata audierilor, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că are probleme psihice.

Criminala le-a spus poliţiştilor că a fost exploatată în Spania de o femeie cu aceleaşi semnalmente ca cele două tinere atacate la metrou, motivul agresiunii fiind răzbunarea.

În ultimele luni, Magdalena Şerban a postat pe pagina ei de Facebook mesaje absolut şocante, care trădează un comportament deviant. 

De asemenea, pe internet circulă două documente la fel de şocante. Sunt două plângeri pe care Magdalena Şerban le-a făcut în urmă cu câteva luni.

În prima plângere, femeia este nemulţumită de tratamentul la care este supusă de clienţii şi angajaţii firmei la care lucra.

A doua plângere este făcută împotriva unui anume Şerban Lucian, care o discriminează sexual şi râde de ea pentru că are "MALPRAXIS".

Internată la psihiatrie în Spania

Constanţa, mama Magdalenei Şerban, a dezvăluit, la emisiunea la Acces Direct, că a cerut internarea fiicei ei la psihiatrie, la Craiova, în urmă cu o lună.

"Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri. Am anunţat poliţia, Salvarea, nu a vrut nimeni să o ia, ni s-a spus că nu e un pericol", a declarat prin telefon femeia.

Citeşte mai multe detalii AICI

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Noi dezvăluiri în cazul criminalei de la metrou! Pe internet circulă două documente şocante, semnate de Magdalena Şerban (Video)