Antena Meniu Search
x

Tatăl fetei împinse spre şine în staţia de metrou Costin Georgian face mărturisiri cutremurătoare. Criminala avea scris în palmă un mesaj teribil (Video)

Ieri, au fost date publicităţii imegini teribile în care tânăra Alexandra este împinsă spre şinele trenului, de Magdalena Şerban. în staţia Costin Georgian.

Ieri, au fost date publicităţii imegini teribile în care tânăra Alexandra este împinsă spre şinele trenului, de Magdalena Şerban. în staţia de metrou Costin Georgian. 

Aseară, tatăl fetei a declarat în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" că doar un înger păzitor şi faptul că "a fost mai puternică în gambe" au făcut ca fiica lui să nu aibă aceeaşi soartă cu Alina Ciucu. 

Patru ore mai târziu după atacul din Costin Gerogian, aceasta din urmă avea să fie ucisă de aceeaşi Magdalena Şerban în staţia de metrou Dristor 1, fiind împinsă în faţa trenului. 

Pe acelaşi subiect

"Stătea pe telefon când femeia a venit din spate şi a împins-o. Iniţial, fata mea a crezut că este o glumă. În secunda doi şi-a dat seama că nu este aşa pentru că a fost împinsă şi a doua oară. A opus rezistenţă, dar depăşise deja linia galbenă. Mai avea puţin şi depăşea peronul. Fiind mai puternică în gambe, a făcut paşii, apoi a sărit lumea", povesteşte tatăl fetei.

Potrivit bărbatului, criminala a fixat-o pe Alexandra din momentul în care a coborât pe peron. 

"După ce a împins-o, iar fata mea a reuşit să scape, femeia a început să ţipe că i-a luat banii", continuă tatăl Alexandrei.

Tânăra a început să plângă şi s-a urcat în metrou.

"Nimeni nu a ajutat-o, nu a întrebat-o dacă e bine, să cheme pe cineva sau să sune la 112. Agresoarea se deplasa apoi pe peron liniştită, cu telefonul la ureche", a spus bărbatul revoltat.

Tatăl Alexandrei a mai dezvăluit un detaliu cutremurător. Se pare că în momentul reţinerii, la câteva ore, după atacul mortal din staţia Dristor 1, oamenii legii ar fi găsit scris în palma criminalei un mesaj teribil: "Am făcut-o, dar am confundat-o!".

Criminala a fost prinsă de poliţişti la ora 1 dimineaţa, la doi paşi de staţia de metrou Unirii. 

Speriată că a fost gasită, ea a cerut un avocat şi ar fi refuzat să urce în maşina de Poliţie pe motiv că nu era inscripţionată. Oamenii legii au fost nevoiţi să o imobilizeze pana la sediul Poliăiei Capitalei pentru că era agitată. 

Avea absolut aceeaşi îmbrăcăminte ca în momentul celor două atacuri, singurul element lipsă fiind o eşarfă pe care nu o mai purta. 

Femeia le-ar fi spus poliţiştilor că i-a fost cald când a ieşit de la Dristor şi a aruncat-o.

Deocamdată, nu se cunoaşte încă motivul pentru care suspecta ar fi recurs la un asemnea gest. Magdalena Şerban are 36 de ani, e din Craiova, dar locuia în centrul Sfântul Ioan din Capitală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tatăl fetei împinse spre şine în staţia de metrou Costin Georgian face mărturisiri cutremurătoare. Criminala avea scris în palmă un mesaj teribil (Video)