Meniu
Search
x

Mama criminalei de la metrou a cerut acum o lună internarea acesteia la psihiatrie, în Craiova

Mama Magdalenei Şerban, femeia care a ucis o tânără aruncând-o în faţa metroului, la Bucureşti, a vorbit despre fiica ei şi a dezvăluit că a cerut internarea.

la 13.12.2017, 18:47

Mama Magdalenei Şerban, femeia care a ucis o tânără aruncând-o în faţa metroului, la Bucureşti, a vorbit despre fiica ei şi a dezvăluit că a cerut internarea acesteia la psihiatrie, la Craiova, în urmă cu o lună.

Alina Ciucu locuia în Bucureşti cu iubitul ei, iar seara trecută a avut parte de un sfârşit tragic. În timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, o femeie în vârstă de 36 de ani, Magdalena Şerban, a împins-o pe şinele trenului şi apoi a lovit-o cu picioarele pentru a o împiedica să urce. În numai câteva secunde, trenul a ajuns în staţie şi, deşi mecanicul a frânat brusc, Alina a fost strivită între peron şi tren.

Prin telefon, la Acces Direct, pe Antena 1, Constanţa, mama Magdalenei, a povestit detalii neştiute despre fiica ei. "Fata mea a plecat din Craiova în 2008, în Spania şi acolo a păţit ceva groaznic. O prietenă de-a ei, Popescu Iulia, a luat-o acolo. A păţit acolo ceva în Spania, o traumă, de atunci s-a îmbolnăvit. Ne-a anunţat ambasadoare României în Spania şi s-a dus bărbată-miu acolo şi a stat cu ea în spital. Este bolnavă, am încercat în toate felurile să o contactăm, nu a vrut Salvarea, nici medicii din Craiova să ne ajute să o internăm."

Pe acelaşi subiect

Femeii i s-au cerut detalii despre ce s-a întâmplat în Spania şi a spus: "A fost închisă acolo, au băgat bărbaţi peste ea, maltratată. La o prietenă la care a fost ea acolo. Bărbatul meu a fost acolo, a stat cu ea în spital şi a auzit vorbindu-se. Odată a auzit că au băgat 7 bărbaţi la ea. Vă daţi seama, cum să mai fie om!?"

Internată la psihiatrie în Spania

Magdalena Şerban a ajuns la un spital de psihiatrie din Spania, acolo unde a fost găsită de autorităţile române, care i-au alertat familia din ţară. Mama ei confirmă aceste detalii: "A vrut să facă greva foamei ca să moară, nu a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. Nu a vrut să mai audă de noi. Nu ne băga în seamă, nu vroia să vorbească cu noi. Nu a vrut să stea de vorbă cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul."

La finalul intervenţiei, mama Magdalenei a dezvăluit că în urmă cu o lună a intenţionat să o interneze la psihiatrie în Craiova: "Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri. Am anunţat poliţia, Salvarea, nu a vrut nimeni să o ia, ni s-a spus că nu e un pericol."

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mama criminalei de la metrou a cerut acum o lună internarea acesteia la psihiatrie, în Craiova