Antena Meniu Search
x
LIVE

Ea este victima criminalei de la metrou! Tânăra a fost împinsă în faţa trenului: 'Drum lin printre stele, Alina!'

Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce a fost împinsă în faţa metroului, în staţia Dristor 1.

la 13.12.2017, 14:31

Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce a fost împinsă în faţa metroului, în staţia Dristor 1.

Alina a fost identificată pe reţelele de socializare chiar de colegii de la Liceul Teoretic 'Constantin Brâncoveanu' din Dăbuleni. Directoarea liceului a postat pe Facebook o imagine în care Alina Ciucu apare alături de colegii ei, la ceremonia de absolvire.

Alina se afla, seara trecută, în staţia de metrou Dristor 1, iar la un moment dat, o femeie a împins-o de pe peron, cu numai câteva secunde înainte ca trenul să ajungă în staţie. Astfel, tânăra de 25 de ani, din judeţul Dolj, nu a avut nicio şansă.

Pe acelaşi subiect
Alina Ciucu a murit dupa ce a fost impinsa in fata metroului in statia Dristor 1

Primul apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost efectuat la 19.58, iar medicii SMURD au ajuns în numai câteva minute la faţa locului. Din nefericire, rănile suferite de Alina Ciucu au fost atât de grave încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Iniţial, martorii nu au văzut nimic suspect şi au declarat că Alina ar fi căzut în faţa trenului. Astfel, poliţiştii au considerat că prima ipoteză este sinuciderea, însă după câteva zeci de minute au descoperit că Alina Ciucu a fost împinsă în faţa trenului, iar totul s-a transformat într-o crimă cu sânge rece.

Presupusa criminală a fost înregistrată de camerele de supraveghere, iar poliţiştii au declanşat o anchetă de amploare. În câteva ore, suspecta a fost prinsă şi condusă la audieri, acolo unde a negat orice acuzaţie.

Suspecta a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Ea este victima criminalei de la metrou! Tânăra a fost împinsă în faţa trenului: 'Drum lin printre stele, Alina!'