Antena Meniu Search
x

Video Mama copilului violat la Nicolae Titulescu, umilită din nou în faţa şcolii. Femeia vrea să dea în judecată şcoala, Inspectoratul şi Ministerul Educaţiei

Directoarea şcolii din Bucureşti în care un elev ar fi fost abuzat sexual de două ori şi-a dat ieri, demisia. Gestul vine după protestele părinţilor, dar şi după controalele care au arătat că femeia nu a raportat cazurile de agresiune din şcoală mai departe. Dar umilinţele continuă. Mama copilului abuzat a fost chemată la ora 10.00 la şcoală, unde ar fi trebuit să ajungă şi Corpul de Control de la Ministerul Educaţiei. În faţa porţii a aflat însă că întâlnirea s-a amânat cu... patru ore.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 06.03.2024, 14:08

Vezi și

Avocat: La ora 10 ne-au chemat și la ora 10 fără 7 minute ne-au spus sa venim mai târziu. Am încercat să intrăm în școala, nu ni s-a permis accesul, drept urmare din constatarea mea e ca nu pot gestiona singuri și aşteaptă ministerul. Ne vom constitui în mod evident parte civilă şi rămâne de văzut cum vom îndrepta atragerea răspunderii civile şi penale faţă de reprezentanţii şcolii, faţă de Ministerul Educaţiei şi Inspectoratul Şcolar şi aşa mai departe.

Mama copilului violat la Nicolae Titulescu, umilită din nou în faţa şcolii

Reporteri-mama: În momentul agresiunii erau montate camerele?

- Erau şi în clasă, peste tot. Dar pe camere apare altceva, pe stick-ul pe care l-a dat doamna directoare apare altceva. 

Pe acelaşi subiect

-  A minţit doamna directoare?

- Eu zic că da. Că s-a făcut anchetă la primul caz, că şi acum tot la fel, dar nu s-a făcut nici o anchetă. Doamna inspectoare de aici de la şcoală a ştiut. Ea l-a transferat! 

Până în momentul la care vor fi depuse la dosar va trebui să se refacă acel raport medico-legal şi asta pentru că raportul depus în luna decembrie nu ar confirma spusele copilului, spun reprezentanţii Parchetului, potrivit unor informaţii neoficiale. Pe de altă parte, mama copilului care ar fi fost abuzat, dar şi avocatul femeii susţin că există înscrisuri care confirmă aceste acuzaţii şi aceste înscrisuri ar fi fost făcute la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Mama băiatului ar fi ajuns în această dimineaţă la ora 10, însă întâlnirea pe care trebuia să o aibă cu reprezentanţii  corpului de control de la Ministerul Educaţiei a fost amânată până la ora 13. Este trecut de ora 13 şi nici până la această oră aceştia nu au ajuns aici pentru a începe demersurile necesare în acest caz. Părinţii copiilor care învaţă la şcoala Nicolae Titulescu susţin că instituţia a montat la toalete zăvoare abia ieri după începerea acestor controale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Mama copilului violat la Nicolae Titulescu, umilită din nou în faţa şcolii. Femeia vrea să dea în judecată şcoala, Inspectoratul şi Ministerul Educaţiei