Antena Meniu Search
x

Mama Luizei Melencu a acceptat să dea noi probe ADN

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, adolescenta dispărută în Caracal, a acceptat să dea noi probe ADN, după ce în cursul zilei de vineri jandarmii au încercat să pună în aplicare un mandat de aducere.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 28.09.2019, 15:09

Mama Luizei Melencu
Monica Melencu va da noi probe ADN - Facebook / Observator.tv

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, adolescenta dispărută în Caracal, a acceptat să dea noi probe ADN, după ce în cursul zilei de vineri jandarmii au încercat să pună în aplicare un mandat de aducere.

Monica Melencu refuzase inițial să dea probe ADN. Intervenția poliției la casa familiei Melencu a degenerat ieri după-amiaza într-un adevărat scandal, în urma căruia mama și bunicul adolescentei au ajuns la spital.

Cei doi au fost preluați de ambulanță și transportați la Spitalul din Craiova, după ore tensionate, în care au refuzat să se supună mandatului de aducere. Situația a devenit atât de încordată, încât la un moment dat bunicul adolescentei dispărute a amenințat că își dă foc, fiind oprit de forțele de ordine.

Monica Melencu va da probe ADN: "Am fost tratați ca ultimii oameni din România"

În cele din urmă, femeia a fost convinsă de avocat să dea noi probe ADN, însă și-a exprimat nemulțumirea că a fost tratată nedrept de către jandarmi. "Nu am comis nicio infracțiune. Noi doar ne căutăm copilul", a insistat Monica Melencu, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

"Tonel Pop (n.r. avocatul familiei Melencu) a insistat să mă supun recoltării, să mă consult cu familia, condițiile sunt ca vreau să fie de față Tonel Pop, să fiu dusă cu mașina la București, că nu am posibilități. Nu avem cum să ne luptăm cu sistemul, tatăl meu s-a lăsat convins foarte greu, dar Parchetul are hotărâre judecătorească și nu ne putem lupta cu ea, dar vom apela la căi extraordinare de atac. Suntem parte vătămată și aș avea parte la un cuvânt. Cineva să fi venit și să ne fi explicat, nu modul în care au făcut ei, au intrat peste noi, discuții prin spate, cuvinte urâte, injurii, cum s-au adresat acei jandarmi", a declarat Monica Melencu.

"Noi, ca parte vătămată, nu cred că domnii anchetori au judecat bine. Să primesc 50 de milioane amendă și să mă ia cu ordin judecătoresc. Nu am comis nicio infracțiune. Noi doar ne căutăm copilul. Noi avem suspiciuni. Dar au fost critici, uitați-vă în ce stare e tatăl meu, e predispus la al treilea preinfarct. Am fost tratați ca ultimii oameni din România, asta e părerea mea", a mai spus femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mama Luizei Melencu a acceptat să dea noi probe ADN