Antena Meniu Search
x

Lacrimi amare la înmormântarea fetiţei de 7 ani ucise de un curier din SUA. Micuţa a fost condusă pe ultimul drum într-un sicriu roz: "O durere de nesuportat"

Fetița de șapte ani, ucisă de un curier care făcea o livrare chiar la casa ei, a fost înmormântată într-un sicriu roz. Cu inima frântă, mama vrea să-i face dreptate micuţei care a plecat prea devreme dintre noi. Cadavrul Athenei Strand fusese găsit de poliţişti la două zile după fata ce a fost dată dispărută. Şoferul din SUA a recunoscut că este vinovat de crimă. 

de Redactia Observator

la 10.12.2022, 17:49

Micuţa a fost condusă pe ultimul drum într-un sicriu roz
Micuţa a fost condusă pe ultimul drum într-un sicriu roz - Twitter; Facebook

Mama micuţei Athena Strand a dezvăluit că fiica ei de șapte ani, ucisă de un șofer FedEx, a fost condusă pe ultimul drum într-un sicriu roz strălucitor. Maitlyn Gandy, în vârstă de 26 de ani, a declarat că răposata ei fiică a fost amintită vineri la o slujbă privată, dar urmează să fie incinerată și "va veni acasă într-o urnă pentru că nu sunt nici pe departe pregătită să-mi las copilul să plece"

Înmormântarea fetiței a avut loc la scurt timp după ce șoferul FedEx, Tanner Lynn Horner, în vârstă de 31 de ani, a fost acuzat că a răpit-o şi a ucis-o pe micuţa de 7 ani, săptămâna trecută, în Texas. Cu o zi înainte de a fi condusă pe ultimul drum, mama a plâns în timp ce își împărtășea tristețea copleșitoare: "Nu o voi auzi spunând: Te iubesc, mami! Nu voi mai putea niciodată să-i fac părul sau să o țin în brațe în timp ce doarme"

Autoritățile din Texas au spus că cazul lui Horner este programat să fie predat procurorului districtual săptămâna viitoare. Între timp, avocații care o reprezintă pe Gandy și familia ei plănuiesc să-și conducă propria anchetă pentru a determina dacă FedEx ar fi putut face mai mult pentru a preveni tragedia. În ceea ce priveşte sentinţa, familia speră să se ajungă chiar la pedeapsa cu moartea, notează Daily Mail

Mama a promis că va continua să caute dreptate pentru fiica ei. "Îmi voi petrece restul vieții luptând pentru ea, astfel încât nicio altă familie să nu suporte o astfel de durere, o durere de nesuportat. Un monstru a încercat să îi ia vocea Atenei – dar noi suntem vocea ei."

Pe acelaşi subiect

Criminalul i-a condus pe poliţişti la cadavrul fetiţei

Tanner Lynn Horner, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat sub acuzaţiile de răpire şi crimă, după ce a recunoscut că a ucis-o pe fetiţa de numai şapte ani şi le-a spus poliţiştilor unde se află cadavrul ei, potrivit poliţistului Lane Akin. Ofiţerul a declarat că un pont a condus autoritățile la criminal, care ar fi făcut o livrare la domiciliul fetiţei cu puțin timp înainte ca ea să dispară. Horner nu cunoștea familia fetei, iar motivul crimei este încă incert. 

Un agent FBI din Dallas, James Dwyer, a declarat că firma de curierat pentru care lucra Horner a cooperat cu anchetatorii. Compania a declarat că lucrează cu agențiile de aplicare a legii care investighează cazul. "Suntem alături de familia Athenei Strand în această perioadă dificilă. Cuvintele nu pot descrie șocul și tristețea pe care o simţim în legătură cu acest eveniment tragic", a transmis compania. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Lacrimi amare la înmormântarea fetiţei de 7 ani ucise de un curier din SUA. Micuţa a fost condusă pe ultimul drum într-un sicriu roz: "O durere de nesuportat"