Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV Observator. Mărturia şocantă a mecanicului metroului care a lovit o tânără în staţia Dristor 1: 'Te simţi neputincios'

Reporterii Observator au stat de vorbă cu mecanicul metroului care a lovit-o pe tânăra împinsă de o femeie în staţia Dristor 1.

EXCLUSIV Observator. Mărturia şocantă a mecanicului metroului care a lovit o tânără în staţia Dristor 1 - Observator

Reporterii Observator au stat de vorbă cu mecanicul metroului care a lovit-o pe tânăra împinsă de o femeie în staţia Dristor 1.

Mecanicul a declarat, în exclusivitate pentru Observator, că a văzut momentul în care tânăra de 25 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut, însă nu a văzut momentul în care a fost împinsă.

"Când intram cu trenul la peron, am văzut că s-a dezechilibrat şi a căzut, dar nu că a fost împinsă. La ştiri am văzut că a împins-o cineva. Este cel mai urât moment. Noi ştim că există riscul să cadă sau să se arunce cineva. Din păcate s-a întâmplat. Este cel mai urât moment că te simţi neputincios, frânezi şi trenul se nu poate opri instantaneu. S-a dus înainte, iar un vagon a trecut peste ea. Mi-am dat seama că nu pot să evit. Este cea mai urâtă senzaţie. Pentru asta, nu merită să fii acolo", a declarat mecanicul.

Pe acelaşi subiect

Alina Ciucu şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, în staţia de metrou Dristor 1, după ce a fost împinsă în faţa trenului de o femeie în vârstă de 36 de ani. Presupusa criminală a fost reţinută de poliţişti după câteva ore.

"Problema este că metroul nu se poate opri. Are viteză, greutate, trenul era plin. Nu se pune problema că puteam sau nu puteam eu să frânez. Oricine ar fi fost nu putea să îl oprească mai repede. Eu când am văzut fata care a căzut, intram la peron, iar mai mult de atât nu putea face nimeni. Sperăm să nu se mai întâmple, dar se poate întâmpla oricând, oricui", a mai precizat mecanicul de metrou.

Medicii SMURD au ajuns imediat la faţa locului, primul apel la numărul unic de urgenţă 112 fiind efectuat la 19:58. Din nefericire, rănile suferite de tânăra de 25 de ani au fost foarte grave, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

"Am fost astăzi la consiliere psihologică. Am înţeles că persoana care a făcut asta are probleme psihice şi ar fi fost prinsă. Eu sunt bine. Trebuie să fim bine că asta mi-e meseria, dar eşti om până la urmă şi te doare că e un suflet", a susţinut mecanicul metroului.

Mai mult, mecanicul a precizat că, uneori, simte frică atunci când se apropie cu trenul de vreo staţie.

"Aţi văzut cum stau la marginea peronului cu căştile în urechi? Ţi-e frică să intri la peron câteodată", a explicat angajatul Metrorex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV Observator. Mărturia şocantă a mecanicului metroului care a lovit o tânără în staţia Dristor 1: 'Te simţi neputincios'