Antena Meniu Search
x

Mărturia bărbatului care a crescut-o pe tânăra ucisă la metrou: 'Nu pot da vina pe femeia care a împins-o'

Alina Ciucu, tânăra în vârstă de 25 de ani care a fost ucisă la metrou, noaptea trecută, era din localitatea Ostroveni, judeţul Dolj.

Mărturia tatălui tinerei care a fost ucisă la metrou: 'Nu pot da vina pe femeia care a împins-o' - Observator

Alina Ciucu, tânăra în vârstă de 25 de ani care a fost ucisă la metrou, noaptea trecută, era din localitatea Ostroveni, judeţul Dolj.

Tânăra şi-a pierdut viaţa după ce a fost împinsă în faţa trenului, în staţia de metrou Dristor 1, de o femeie în vârstă de 36 de ani care, înainte de a comite crima, a mai încercat să împingă o altă fată în faţa metroului.

Bărbatul care a crescut-o pe Alina a declarat pentru jurnaliştii adevarul.ro că vina pentru moartea fiicei sale o poartă autorităţile.

Pe acelaşi subiect

Alina locuia în Bucureşti de ceva vreme, alături de iubitul ei.

"Nu am putut să mă uit la imagini. Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a împins-o, am înţeles că era bolnavă psihic. Este vina autorităţilor", a declarat bărbatul.

Crimă la metrou! Tânăra împinsă la metrou avea 25 de ani

Crima care a şocat întreaga ţară s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 20.00, în staţia de metrou Dristor 1. Presupusa criminală, o femeie în vârstă de 36 de ani, s-a pierdut în mulţime imediat după ce a împins-o pe tânăra de 25 de ani în faţa trenului.

Victima a căzut între şine şi peron şi nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Imediat după ce poliţiştii au urmărit imaginile suprinse de camerele de supraveghere, presupusa criminală a fost dată în urmărire, fiind prinsă după miezul nopţii. După câteva ore de audieri, femeia a fost reţinută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mărturia bărbatului care a crescut-o pe tânăra ucisă la metrou: 'Nu pot da vina pe femeia care a împins-o'