Antena Meniu Search
x

Video Mașina inspectorilor de la ISCTR Cluj, prinsă sub barieră, după ce șoferul a forțat trecerea de cale ferată de la Apahida. La scurt timp a trecut și trenul

După ce o maşină de pompieri, aflată în misiune, a trecut razant prin faţa trenului la Câmpia Turzii, acum a venit rândul unei autospeciale de la Controlul Traficului Cluj să forțeze bariera de la o trecere de cale ferată din Apahida.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 16.04.2024, 14:40

Vezi și

Mașina echipajului de la ISCTR Cluj a fost prinsă sub barieră și a fost nevoie de o redresare manuală ca să poată da înapoi în siguranță. La doar câteva secunde a trecut și trenul. 

A forțat bariera 

Echipajul de inspectori de la ISCTR Cluj se deplasa pe Drumul Național 1C. La un moment dat, la Apahida, bariera de la calea ferată s-a lăsat. Deși avea obligația să oprească, șoferul a forțat bariera. Dispozitivul s-a blocat peste mașină.

Cel mai probabil, șoferul dubei aparținând ISCTR Cluj va rămâne pieton pentru 90 de zile pentru nerespectarea luminilor roșii de la barieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Mașina inspectorilor de la ISCTR Cluj, prinsă sub barieră, după ce șoferul a forțat trecerea de cale ferată de la Apahida. La scurt timp a trecut și trenul