Antena Meniu Search
x

Video Drumul spre vacanţă, împânzit de "arsenalul greu" al Poliţiei. Traficul, monitorizat cu aproape 500 de radare, elicoptere şi maşini

Grăbiţi-vă încet pe drumul spre vacanţă! Poliţiştii nu doar că sunt la datorie, dar au scos şi tot arsenalul greu în trafic: radare, maşini, elicoptere. Le recomandă şoferilor să repsecte legea ca să nu-şi strice singuri sărbătorile, cu amenzi sau dosare penale.

de Denisa Dicu

la 30.04.2024, 20:36

Vezi și

Când toată ţara se pregăteşte de vacanţă, poliţiştii sunt puşi pe treabă. Au ieşit în trafic cu câteva sfaturi pentru şoferi pentru a evita tragdiile pe şosele.

Denisa Dicu, reporter Observator: Polițiștii rutieri au în dotare 450 de aparate de tip radar pentru a-i opri pe şoferii care calcă prea tare pe pedala de acceleraţie. Aparatele pot înregistra de la o distanţă de peste un kilometru.

Şoferii opriţi au trebuit să treacă testul subtanţelor interzise la volan

Şoferii opriţi au trebuit să treacă testul subtanţelor interzise la volan. Şoferii care încalcă legea vor fi vânaţi în aceste zile şi din aer.

Pe acelaşi subiect

Denisa Dicu, reporter Observator: Acest elicopter a intrat recent în dotarea IGAV, surovoleaza chiar deasupra A2. Imaginile captate cu camera cu termoviziune ajung în timp real în punctul de comanda al politistilor.

Nici de Paşte nu vor avea liber agenţii.

Monica Dajboc, purtător de cuvânt MAI: Aproximativ 25.000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri vor fi mobiliyaţi la nivelul întregii ţări pentru protecţia cetăţenilor acordând o atenție deosebită stațiunilor turistice, lăcașurilor de cult, locurilor în care se vor organiza evenimente publice de amploare, dar și gărilor, aeroporturilor și altor spații unde vor fi prezente un număr mare de persoane.

Zeci de şoferi au rămas fără permis numai în ultimele zile în urma raziilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Drumul spre vacanţă, împânzit de "arsenalul greu" al Poliţiei. Traficul, monitorizat cu aproape 500 de radare, elicoptere şi maşini