Antena Meniu Search
x

Video Prima navă de croazieră a ajuns în Portul Tulcea după 8 luni de pauză. 200 de turişti străini şi-au învins frica de războiul din Ucraina

Prima navă de croazieră, cu aproape 200 de turişti străini la bord, a ajuns în Portul Tulcea după 8 luni de pauză. Dacă la început s-au temut de războiul din Ucraina, oamenii sunt încântaţi că şi-au învins frica şi au descoperit mănăstirile din Dobrogea, Delta Dunării şi plajele superbe din Sulina şi Sfântu Gheorghe.

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 21:40

Vezi și

Prima nava de croazieră de anul acesta a sosit în Portul Tulcea. Ambarcaţiunea impresionantă a plecat din Austria şi a călătorit pe Dunăre, prin Viena, Bratislava, Budapesta până în Delta Dunării. 177 de turişti austrieci, elveţieni, nemţi şi americani au fost impresionaţi de frumuseţea ţării noastre. Iniţial, au fost sceptici: se temeau de războiul de la graniţă.

La sfârşitul săptămânii este aşteptată în Portul Tulcea o a doua navă

"Astăzi pot spune că s-a spart gheaţa şi că oamenii au înţeles foarte clar că nu există niciun fel de problemă să vină la noi, în Tulcea, în Delta Dunării, pentru că au ce vedea", a declarat Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea. Nava are 133 de cabine, dintre care 35 cu vedere la Dunăre, dar şi numeroase facilităţi precum: un salon de SPA, sală de fitness, restaurante şi baruri. Preţul unei călătorii începe de la o mie de euro de persoană.

"Turiştii sunt dornici să vadă Delta Dunării. Anul acesta sperăm să avem în jur de 200 de nave în Portul Tulcea", a declarat Cătălin Buciu, reprezentant agenție de turism Karpaten. Navei de Croazieră Nestroy pune capăt unei perioade 8 luni în care nu am mai avut turism pe Dunăre. La sfârşitul săptămânii este aşteptată în Portul Tulcea o a doua navă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Prima navă de croazieră a ajuns în Portul Tulcea după 8 luni de pauză. 200 de turişti străini şi-au învins frica de războiul din Ucraina