Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Meniul de la nunta Simonei Halep, între lux şi produse tradiţionale româneşti sau machedoneşti - GALERIE FOTO

Simona Halep s-a cununat, miercuri, la malul mării, cu omul de afaceri Toni Iuruc. Sute de invitaţi au petrecut alături de ei, într-un club exclusivist din Mamaia. Pe lângă muzică, voie bună şi artificii, aceştia au fost delectaţi şi cu un meniu pe măsură: langustine, sarmale, zacuscă şi celebra reţetă machedonească piperchi ţârgâsiti.

de Redactia Observator

la 16.09.2021 , 12:16

Cea mai iubită sportivă din România a spus "Da". Simona Halep s-a cununat la malul mării cu omul de afaceri Toni Iuruc. Sute de invitaţi au petrecut alături de ei, într-un club exclusivist din Mamaia. Cum mulţi dintre aceştia erau rude, din meniu nu a lipsit celebra reţetă machedonească piperchi ţârgâsiti, o tocăniţă de gogoşari/ardei graşi cu roşii şi brânză sărată, cu sos îngroşat cu ou.

Ce meniu de mâncare a avut Simona Halep la nuntă

Corner tradiţional românesc

Articolul continuă după reclamă
  • Mix de platouri tradiţional româneşti - mezeluri de Covasna şi brânzeturi
  • Plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătut
  • Salată de vinete servită cu ardei copţi
  • Zacuscă cu legume
  • Piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
  • Piure de năut cu muguri de pun şi pătrunjel, servit cu lipie
  • Platou de crudităţi
Pe acelaşi subiect

Raw bar şi pe mese

  • Sushi bar station
  • Selecţie de blinis cu icre negre

Aperitiv

  • Pipet de raţă cu chutney de mango
  • Terină cu foie gras cu trufe
  • Tartar de vită cu chips de cartofi dulci
  • Tartar de ton cu biscuiţi de miso
  • Scoici Saint Jacques cu sos de unt şi citrice
  • Tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie

Peşte

  • Peşte alb corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, piure de broccoli şi vinegretă de mango

Faimoasele sarmale

  • Sărmăluţe tradiţionale în foi de viţă
  • Sărmăluţe tradiţionale în foi de varză

Carne

  • Muşchi de vită maturat de origine argentiniană cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel
  • Langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură

Desert

  • Candy bar

Ce meniu de băuturi a avut Simona Halep la nuntă

La capitolul băuturi, cei doi miri au optat pentru un open bar din care nu au lipsit şampania Dom Perignon, whisky Johnnie Walker Blue Label, Glenmorangie, Chivas Regal Royal Salute, vodcă Beluga Gold Line şi Grey Goose, rom Zacapa , vin alb Castello Banfi San Angelo Pinot Grigio sau vin rose Chateau Maime, Cuvee Heritage.

Mirii au vrut cadouri simbolice, fără "plicuri"

Alături le-au fost 300 de invitaţi, mulţi dintre ei foşti mari campioni: Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu şi Ilie Năstase. O invitaţie ar fi fost trimisă şi preşedintelui României. Ilie Năstase a venit îmbrăcat în uniforma de marină, în timp ce Ioana, soţia lui, a ieşit în evidenţă într-o rochie roşie. Mirii i-au rugat să nu aducă "bani în plic", ci doar flori şi cadouri simbolice.

Simona Halep este una din cele mai apreciate jucătoare de tenis din lume. A câştigat de-a lungul timpului, conform site-ului WTA, peste 37 milioane de dolari, ajungând astfel pe locul patru în topul averilor. Alesul ei, Toni Iuruc este un milionar machidon. Are mai multe afaceri în publicitate şi imobiliare. A mai fost căsătorit de două ori.

Simona Halep şi Toni Iuruc au fost văzuţi prima dată împreună în iulie 2019, la turneul de la Wimbledon, câștigat de sportivă. De atunci, a însoţit-o la aproape toate turneele de tenis, iar în vara acestui an, a cerut-o în căsătorie. Inelul de logodnă, din aur alb cu diamanete, a costat 24.000 de euro. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Evenimente » Meniul de la nunta Simonei Halep, între lux şi produse tradiţionale româneşti sau machedoneşti - GALERIE FOTO