Antena Meniu Search
x

Mesaj EMOŢIONANT postat pe Facebook de Denisa, eleva care şi-a pus capăt zilelor: 'Să te doară absenţa mea şi să-mi spui că îţi e dor'

Eleva care şi-a pus capăt zilelor ieri dimineaţă şi al cărei cont de Facebook a fost spart la câteva ore după ce a murit, a postat un mesaj emoţionant.

Denisa şi-a pus capăt zilelor după ce s-ar fi certat cu iubitul

Eleva care şi-a pus capăt zilelor ieri dimineaţă şi al cărei cont de Facebook a fost spart la câteva ore după ce a murit, a postat un mesaj emoţionant.

Sorina Denisa, în vârstă de 16 ani, elevă a unui liceu din Turnu Măgurele, a fost găsită moartă, ieri dimineaţă, chiar de tatăl său.

Principalul motiv pentru care tânăra şi-ar fi pus capăt zilelor ar fi fost o decepţie în dragoste.

La câteva ore după ce a murit, poza de profil de pe contul de Facebook al elevei a fost schimbată, iar toţi prietenii ei au încremenit.

Pe acelaşi subiect

Mai multe detalii - Contul de Facebook al unei adolescente care s-a spânzurat a fost spart după ce fata a murit

În realitate, contul fetei a fost spart, iar pozele în care apărea iubitul ei au fost şterse.

În urmă cu ceva timp, Denisa a postat un mesaj emoţionant pe Facebook: "Măcar odată mi-aş dori să-mi simţi lipsa. Mi-aş dori să te doară absenţa mea şi să-mi spui că îţi e dor...".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mesaj EMOŢIONANT postat pe Facebook de Denisa, eleva care şi-a pus capăt zilelor: 'Să te doară absenţa mea şi să-mi spui că îţi e dor'