Antena Meniu Search
x

Contul de Facebook al unei adolescente care s-a spânzurat a fost spart după ce fata a murit - GALERIE FOTO

Contul de Facebook al unei adolescente în vârstă de 16 de ani care s-a spânzurat, astăzi, a fost spart, iar toate imaginile cu iubitul ei au fost şterse.

Contul de Facebook al unei adolescente în vârstă de 16 de ani care s-a spânzurat, astăzi, a fost spart, iar toate imaginile cu iubitul ei au fost şterse.

Sorina Denisa era elevă a liceului din Turnu Măgurele, iar în această dimineaţă, şi-a pus capăt zilelor după ce s-ar fi certat cu iubitul ei.

Tatăl Sorinei a fost cel care a făcut teribila descoperire şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112, însă medicii sosiţi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Trupul fetei a fost găsit în podul casei din satul Ionaşcu, comuna Călmăţuiu de Sus (Teleorman).

Pe acelaşi subiect

După ce vestea că Sorina şi-a pus capăt zilelor a ajuns la urechile prietenilor săi, dar şi zvonul despre motivul adolescentei pentru care a recurs la gestul extrem, o persoană necunoscută i-a spart contul de Facebook şi i-a şters toate pozele pe care le avea cu iubitul.

Prietenii Sorinei au rămas uimiţi atunci când au văzut că, deşi murise, Sorina şi-a schimbat poza de profil.

Numeroşi prieteni, dar şi rude, au postat mesaje în care l-au acuzat pe cel care a spart contul fetei.

"Sunt bunica Sorinei. Nu vă mai bateţi joc! Lăsaţi-o să se odihnească în pacea Domnului. Să vă fie ruşine de ceea ce faceţi acum în momentele astea. Nu vă gândiţi la cei care suferă", a scris bunica Sorinei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Contul de Facebook al unei adolescente care s-a spânzurat a fost spart după ce fata a murit - GALERIE FOTO