Antena Meniu Search
x

Mesajul lui Gică Hagi pentru turci, după cutremurele devastatoare care au ucis mii de oameni

Fostul selecţioner Gheorghe Hagi a afirmat, luni, că toate gândurile sale se îndreaptă către poporul turc, greu încercat după cutremurul soldat cu aproape 2.000 de morţi.

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 17:23

"Toate gândurile mele se îndreaptă către poporul turc, greu încercat în aceste momente. Sunt alături de voi! Fiţi puternici!", a scris Hagi pe Facebook.

În perioada 1996 şi 2001, Hagi a jucat la Galatasaray Istanbul, alături de care a obţinut patru titluri de campion şi două Cupe ale Turciei, o Cupa UEFA şi Supercupa Europei. De asemenea, el a fost şi antrenor al echipei Galatasaray Istanbul în două rânduri: 2003/2004 şi 2010/2011.

Două cutremure puternice au devastat Turcia și Siria

Un al doilea cutremur cu magnitudinea 7,6 s-a produs luni în sud-estul Turciei la nici 12 ore după ce un seism cu magnitudinea de 7,7 a lovit regiunea. Aproape 2000 de oameni au murit în Turcia și Siria și alte 10.000 au fost răniţi.

Pe acelaşi subiect

Mii de clădiri au fost puse la pământ şi sute de oameni au fost prinşi sub dărâmături. USGS estimează până la 10.000 de morți.

Locuitorii orașelor afectate de cutremurele de astăzi au descris șocul și teama pe care le-au simţit după ce au trăit două astfel de seisme mari în succesiune rapidă. "Am crezut că este apocalipsa", a mărturisit Melisa Salman din Kahramanmaraş. 

Numărul victimelor este așteptat să continue să crească pe măsură ce salvatorii caută supraviețuitori. Nu este clar încă câți oameni au murit în urma celui de-al doilea cutremur. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mesajul lui Gică Hagi pentru turci, după cutremurele devastatoare care au ucis mii de oameni