Antena Meniu Search
x

Foto Mihaela Galani ducea o suferință grea, de peste 10 ani, și fusese avertizată de medici. Altar de flori și lumânări în fața magazinului Gemelli Shoes

Mihaela Galani, antreprenoarea din Constanța care a murit fulgerător la doar 33 de ani, ducea o suferință grea de peste 10 ani, dincolo de imaginea de tânără plină de viață pe care o afișa pe rețelele de socializare. Un transplant de rinichi și moartea unui frate geamăn, în urmă cu un deceniu, i-au marcat profund destinul.

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 13:12

Potrivit Antena 3, Mihaela Galani făcuse un transplant de rinichi în străinătate, în urmă cu un deceniu. De atunci, tânăra antreprenoare urma un tratament cu dializă iar medicii de peste hotare ar fi anunțat-o, după transplant, că va fi nevoită să facă o nouă operație, peste 10 ani. Nu este clar, până la acest moment, dacă există o relație de cauzalitate între problemele de sănătate ale Mihaelei și decesul neașteptat al acesteia.

Mihaela Galani a murit fulgerător. Rudele și apropiații, sfâșiați de durere

Mihaela Galani, în vârstă de 33 de ani, a fost găsită inconștientă în mașina sa, fiind transportată imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa. Reprezentanta companiei Gemelli Shoes a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital, iar medicii au încercat în zadar să o readucă la viaţă. Din nefericire, trupul tinerei a cedat.

Un adevărat altar de flori și lumânări a fost realizat astăzi pe scările din fața magazinului Gemelli Shoes din Constanța. Mihaela va fi condusă pe ultimul drum, miercuri, 5 ianuarie, iar slujba de înmormântare va avea loc la ora 10.30, la Arhiepiscopia Tomisului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urmă cu mai bine de zece ani, fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins din viaţă, iar decesul acestuia a devastat-o pe tânără.

Potrivit Ziua de Constanța, Mihaela Galani a absolvit studiile postuniversitare de master în Comunicare și Relații Interculturale în Spațiul European. Gemelli Shoes este un business de pantofi croiți manual, în România, o afacere care era condusă de Mihaela Galani şi de sora sa, Loredana Romanov. În acest moment produsele Gemelli se găsesc în Constanța, Brăila, Sibiu, Cluj și Oradea. 

Primele reacții după moartea Mihaelei Galani

"Am inima împietrită! Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele... Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze... Drum lin în Lumină, om frumos! Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi... Chiar nu știu", a scris pe Facebook Monixa, jurnalistă din Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Mihaela Galani ducea o suferință grea, de peste 10 ani, și fusese avertizată de medici. Altar de flori și lumânări în fața magazinului Gemelli Shoes