Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Mama polițistei din Brașov nu crede că fiica ei s-a sinucis. Soțul Sabinei a fost găsit în stare de șoc: ”Era în sufragerie, făcut ghem, şi plângea isteric”

Dramă într-o familie din Braşov. O poliţistă s-a sinucis cu doar câteva ore înainte să împlinească 29 de ani. A folosit arma din dotare, care ar fi trebuit să fie în rastel, la locul de muncă. Tânăra căsătorită de puţin timp a lăsat mai multe bilete de adio. Familia şi colegii sunt în stare de şoc: nimic nu le-a dat de bănuit că femeia se gândea să-şi ia viaţa. Poliţista trecuse cu bine de ultima testare psihologică.

De Andreea Petrescu la 31.12.2021, 19:22
Vezi și

Sabina ar fi împlinit azi 29 de ani. Era căsătorită de trei luni şi jumătate cu Marius. Poliţişti amândoi. O familie tânără, aparent fericită. Ieri, Sabina s-a dus la muncă plânsă, la Biroul de Prevenire a Criminalităţii. Iar aseară, când a rămas singură în casă, tânăra s-a dus în bucătărie, s-a aşezat pe scaun şi şi-a pus capăt zilelor cu un pistol.

Andreea Petrescu, reporter Observator: ”Primii care au intrat aici, în apartament, au fost tatăl şi soţul acesteia care s-au întâlnit întâmplător pe casa scării, apelul la 112 a fost făcut la ora 22.41 de minute de către tatăl fetei”.

Soţul tinerei a intrat în stare de şoc.

Mama fetei: ”El era în sufragerie, făcut ghem, şi avea aşa un plâns isteric”.

Pe acelaşi subiect

Sabina și soțul ei s-au certat înainte de a se sinucide

Înainte să se sinucidă, Sabina şi soţul s-au certat. Tânăra ar fi fost supărată că cineva din familie intervine în relaţia lor. Bărbatul a plecat de-acasă. În ultimul mesaj, Sabina i-ar fi spus că va rezolva ea toate problemele. Atunci, soţul a apelat la socru să îl ajute să detensioneze situaţia. Tatăl tinerei a decis să meargă să stea de vorbă. A ajuns prea târziu. Lângă trupul neînsufleţit al fiicei, a descoperit mai multe bilete scrise de Sabina.

Claudiu Sandu, prim procuror parchetul de pe lângă tribunalul Brașov: ”Au fost identificate la faţa locului mai multe înscrisuri din care rezultă nemulţumiri atât de ordin personal, cât şi de ordin profesional”.

Sabina ar fi avut supărări din copilărie. Despărţirea părinţilor pe când avea doar doi ani ar fi afectat-o profund. Tânăra a fost crescută de mamă şi abia la liceu a reluat legătura cu tatăl. Când a împlinit 18 ani, mama a dat-o afară din casă şi Sabina s-a mutat la bunică. De doi ani, mama şi fiica nu îşi mai vorbeau.

Mama fetei: ”Am avut noi un conflict, ea ambiţioasă, eu ambiţioasă, eu aşteptam să vină ea la mine, ea probabil să mă duc eu”.

Vecinii îi admirau familia Sabinei, care părea că nu duce lipsă de nimic

Ambiţioasă, perfecţionistă şi inteligentă, Sabina părea că trecuse peste toate greutăţile.

Gheorghe Staicu, vecin: ”O familie fericită vă spun, eu când vin aici trec prin pădure şi îi vedeam, se îmbrăţişau pe balcon. Avea tot ce îşi dorea, nu ducea lipsă de nimic”.

Tânăra lucra de cinci ani în poliţie. A avansat în grad de la agent de poliţie, la subofiţer şi, în martie anul acesta, a luat concursul pentru corpul ofiţerilor. În ianuarie, trecuse testarea psihologică obligatorie.

Pe şapte decembrie, Sabina a fost la poligonul de tragere şi nu a mai returnat pistolul, un Carpaţi. Nu avea voie să facă asta, arma ar fi trebuit să rămână în rastel, la locul de muncă.

Mama nu crede că Sabina s-a sinucis

Mama fetei: ”Ea ar fi fost ultima care să facă gestul să se sinucidă”.

Dan Antonescu, criminalist: ”În perioada aceasta a sărbătorilor întâlnim frecvent astfel de gesturi. Frustrări, nedreptăţi, păreri, gelozie. orice. Toate acestea formează un fel de trambulină către un gest suicidal”.

Anchetatorii au ridicat mai multe probe din locuinţa tinerei, iar cercetarea continuă în zilele următoare cu audierea apropiaţilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mama polițistei din Brașov nu crede că fiica ei s-a sinucis. Soțul Sabinei a fost găsit în stare de șoc: ”Era în sufragerie, făcut ghem, şi plângea isteric”